Tarih (zaman-mekân) insanlara öyle zaman ayarlı fırsatlar sunar ki insanların kimisi dengeleri iyi okur kimisi okuyamaz. İyi okuyan başarılı olur, yoluna devam eder.

Belki de Allah'ın liderler için bir imtihanıdır bu fırsatlar. Evet, bu kritik dengeler üzerinde ağırda bir imtihandır.

Tarihte zamanı mekânı iyi okuyanlar bu imtihanda başarılı olmuş fırsatı tepmemiş ve iz bırakanlar sınıfına girmişler, Allah'ın rızasını kazanmışlardır.

Gelelim asıl meselemize… Sayın Ağıralioğlu bu günlerde öyle fırsat yakaladı ki çoğu insana nasip olmayacak bir fırsat belki de…

Bir tarafta Batı, PKK, FETÖ, sol örgütlerle iş tutmuş bir aday bir tarafta Türkiye'nin bağımsızlığını kazanması için projeler geliştirmiş, etrafında sıkıntılı insanlar olsa da iyi bir aday.

PKK ve Batıyla iş birliği yapmış birinin amacı, hedefi ortada ve bunlar hedeflerinin bir kısmını da saklamıyorlar, saklamadıkları kısım aysberg. Allah muhafaza, kazanırsalar PKK ve PYD psikolojik üstünlüğü ele geçirecek, gücünü on katına çıkaracak. Batının projesi şu ki, 100 bin PKK ve 100 bin PYD elamanı toplayacak, bu elamanlar kısa sürede eğitecek.

Hedefleri Hazar Denizi…

Binlerce askerimizin kanına girecekler! Peki, sizin eliniz bu kanda olmayacak mı? grup kararı mı aldık diyeceksin?

Diğer taraftan, eğer bu gidişata dur diyebilirsen milletin gönlünde taht kurmuş olursun.

Koltukları ele geçirmek için sayısal oynayanlar yerine milletin gönlünü ele geçirmiş olursun.

Erdoğan'dan sonra millet hiçbir AK Partiliye güvenemiyor ve bir lider arayışında…

Millet milletin gönünde taht kuracak millî duyarlılığı yüksek insanların elini lider olarak kaldıracaktır. Strateji analizlerim hep doğru çıkmıştır. İspatı Fuat Uğur'un yazıları... Size düşen görev, cesur kararlar almaktır.

Diğer bir ihtimal de Ağıralioğlu gaz alıyor, dağılmayı önlemek için kızılcık şerbeti diyecek ve ne yapalım grup kararı deyip partinin tabanını Kılıçdaroğlu'na oy kullanma yollarını bulacak!

İddiaları ilginç! Eğer Ağıralioğlu'nun böyle bir rolü varsa (ben ihtimal vermiyorum) millet bunu yutmaz ve gereğini yapar. Ağıralioğlu tarihte çok kötü bir anı olarak kalır.