Horasan Adnan Menderes Menderes Mahallesinde seçim çalışması yapan AK Parti kadın ve gençlik kolları üyelerinin, Yeniden Refah Partisi Adayı Hatem Bastem'in taraftarlarının saldırısına uğradığı iddiasına, Abdulhatem Bastem tarafından yalanlama geldi. 

Haber merkezimize ulaşan bilgilendirmede, Hatem Bastem'in yakınları, basına yansıyan saldırı haberinin tamamen maksatlı ve kurgudan ibaret olduğunu ve Ak Parti adayı Recep Karataş'ın yakınlarına bir sms göndererek, mesajda; "Ben Adnan Menderes'te birinci sokaktayım. Eşimle, gelinimle, teşkilatımla geziyorum. Gelin, tehdit edin de göreyim! " diyerek tahrik ettiğini belirtti.

Mesajın ardından aynı dakikalarda Karataş tarafının Polisi arayarak, saldırıya uğradıklarını belirttiğini de belirten haber kaynağı; "Burada yaşanılan ağır tahrik ve tamamen kurgusal, tasarlanarak mağduriyet yaratma çabasıdır. Halkımız zaten yaşanılan olayda, asıl mağdur taraf bizim olduğumuzu biliyor. Adli süreç başladığından, gereğini Türkiye Cumhuriyeti adaleti yapacaktır. Ve gerçekler zaman içerisinde ortaya çıkacaktır. Kamuoyuna ve vatandaşlara saygılarımızla bildiriyoruz." dedi.