Genel Başkan Destici'nin Erzurum ziyaretlerinin asıl mimarı olan, Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi Erzurumlu Av. Mehmet Erhan Altan, Erzurum siyasetinde dikkatleri üzerine çekiyor. 

Ülke siyasetinde bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla isminden çokça bahsettiren Av. Mehmet Ertan Altan, siyasi özgeçmişi ile geleceğin liderleri arasında isminin öngürülmesini sağlayarak, adını dillere pelesenk ettirdi. 

Erzurum'un öz evladı olan ve BBP Partisi'nde başarılı çalışmalarıyla hızla yükselen Altan, gelecekte önemli bir siyasi aktör olacağını gösteriyor. 

Hiçbir zaman siyasi partiler arasında lobi faaliyeti yürütmeden, alnının akıyla halkın gönlüne girerek, yeri geldiğinde pankart asarak partisine hizmet eden Altan, hem mütevazi hem çalışkan tavrıyla her kesimden takdir topluyor.

Av. Mehmet Erhan Altan Kimdir?

Erzurum İspir doğumlu Altan; Erzurum, Yalova ve Bursa da orta öğrenimi tamamladıktan sonra, İstanbul'da hukuk eğitimini tamamladı. Adli tıp alanında Türkiye ‘nin önde gelen profesörleri ile çalışmalar yapan Altan, ileri düzey İngilizce biliyor. 2019 seçimlerinde İspir'in MHP'ye verilmesinin mimarlarından olup, babası Dr. Mecit Altan gibi hayrın gizliliğini esas alarak birçok sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak çalıştı. Kahramanmaraş depreminde üstün gayretleri ile gündeme gelen Altan, son seçimlerde BBP Bursa milletvekili adayı oldu. Buradaki çalışmaları sonucunda BBP MKYK üyeliğine getirdi.  Aynı zamanda partinin hukuk ve mali komisyon üyeliğinde çalışmalarına devam eden ve İstanbul'da kendi hukuk bürosu olan Mehmet Erhan Altan, Ağır Ceza alanında çalışmaktadır.

Birçok kütüphane yaptıran Av. Mehmet Altan, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması adına gönüllü avukatlık yapmış ve seminerler düzenleyerek gençlere verdiği destek ve önemle de takdir görüyor.