Horasan ilçesi, Yeniden Refah Partisi’nin ilçede binlerce kişiye ulaşması ve gönüllere girmesi vesilesiyle toplantının odak noktası haline geldi.

Horasan İlçe Başkanı Medeni Kılıçer’in İlçesinde sevilen ve sayılan bir kanaat önderi olması hasebiyle, Yeniden Refah Partisi’nin Horasan’da oluşturduğu heyecan, Parti Genel Merkezinde etkisini artırarak gündem oluşturdu.

Parti Genel Başkanı sayın Dr. Fatih Erbakan’ın da özel randevu ile ağırladığı ilçe başkanı, katıldıkları toplantıda Horasan ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında Genel Başkana bilgilendirmelerde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, toplantı sonrası yapmış oldukları açıklamada, Erzurum ve Horasan’a hususi selamlarını ileterek, Erzurum Kurucu İl Başkanı Nejdet Aydın’a parti için yapmış oldukları emeklerden ve partiye kazandırılan değerlerden dolayı teşekkür ederek selamlarını ilettiler.

Genel Başkan Erbakan yapmış oldukları konuşmalarında; “Horasan halkının Yeniden Refah Partimize göstermiş oldukları teveccüh ve kısa sürede yapılan başarılı çalışmaları bizleri bahtiyar etti. Bu çalışmalarının devamını Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bu vesile ile Horasan’a, Palandöken’e ve Erzurum’a hususi selam, sevgi ve muhabbetlerimi gönderiyorum”dedi.

Bir başka konuşmasında Erzurum Horasan’ı, Yeniden Refah Partisi’nin Kalesi olduğu söyleminde bulunan Genel Başkan, Horasan İlçe Başkanı Medeni Kılıçer’in çalışmalarından duydukları memnuniyeti de defaten dile getirdi.