Genel Başkanlık koltuğunda Muharrem İnce'nin bulunduğu, Memleket Partisi, Erzurum'da İl kongresine gidiyor. 

Ataması yapıldıktan 3 ay gibi kısa bir sürede il yönetimini oluşturan ve 11 İlçe teşkilatını kurduktan sonra 1. Olağan kongreye gideceklerini belirten Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş; "29 Ağustos'ta yapılacak olan İl Kongresimize bütün Erzurumlu hemşerilerimi bekliyorum. Erzurum siyasetine, çalışma azmimiz, gayretimiz ve hedeflediklerimizle, çok şey katacağız. 

Erzurum'a olan sevdamızı, milletimize ve memleketimize olan bağlılığımızı, doğunun kalesi güzide memleketimize olan hizmet etme arzumuzu, atamamız yapıldıktan sonra geçen süre içerisinde başardıklarımızla az da olsa göstermiş olduğumuza inanıyorum. Nasip olursa, önümüzdeki siyasi süreçte yapacağımız çalışmalarla her zaman vatandaşın içinde ve onların sesi olacağız. Hemşerilerimin derdiyle dertlenip, onların mutluluklarıyla mutlu olacağız. Buna inanın. Biz, Erzurum'un neresinde olurlarsa olsunlar, kim olursalar olsunlar, hemşerilerimize inanıyor ve onların ferasetine güveniyoruz. Bundan sonraki süreçte tüm gayretimiz, memleketimiz ve milletimiz için olacak. Bunu bütün hemşerilerimiz zamanla görecekler. 

Bu vesile ile; 29 Ağustos Pazar  günü Zirve Düğün Salonu'nda 10.00'da başlayacak olan Kongremize, Tüm hemşerilerimi davet ediyor ve bekliyorum."dedi.