İsmini vermek istemeyen bir partili, istifa eden CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz’un, partide görevli bir bayana karşı yapmış olduğu davranışların partiye zarar verdiğini belirterek; “Çok çirkin bir durumla karşı karşıyayız. Cumhuriyet Halk Partisi bu zihniyete sahip isimler tarafından temsil edilemez. İsmini dahi telaffuz etmek istemediğim şahıs, içerisine düştüğü durumla partimizi zor durumda bırakmıştır. Bu vicdan azabını bir partili olarak yaşıyorum. Benim partim bu gibi iddialarla gündeme gelemez, gelmemeli.” dedi.

 

GİZLİ TUTULMAYA ÇALIŞILIYOR!

Haber merkezimizle gizlilik akdi çerçevesinde bilgi aktaran partili; “Ben bunları davama olan sadakatim sebebiyle söylüyorum. Tekrar ediyorum. Vicdanen rahatsızım. Kamuoyu bilsin ki; şahısların yaptığı hatalar benim partimi lekeleyemez. Ben bir Cumhuriyet Halk Partili olarak buna müsaade etmem. Kamuoyu bunu gelecekte zaten duyacaktı. Çünkü, hiçbir hata gizli kalamaz. Hataların er veya geç gün yüzüne çıkmak gibi bir özelliği vardır. Bir il başkanı partide görevli birine günlerce, haftalarca, önce psikolojik sonrasında fiziken tacizde bulunuyorsa, buna dur deriz. İstifa ettiği söylenen şahsın, istifası bizzat Genel Merkez tarafından istenmiştir. İl başkanı bu taciz olayının yine bir partili tarafından kayıt altına alınması sonucu, Genel Merkez tarafından istifası alınmak üzere görevine son verilmiştir. Bu iddiam yalansa, aksini ispat etsinler. Çıksın kamuoyuna biz böyle bir şey yapmadık desinler. Göreceksiniz, diyemezler!” dedi.

 

İL YÖNETİMİ DE KOMPLE GÖREVDEN ALINMALI!

Haber ekibimizle konuşan ve isminin gizli tutulmasını isteyen partili; “Şunu da net bir şekilde konuşmak gerekiyor. Bu skandal olay, bu başkan ve yönetimi görevdeyken cereyan etmiştir. Genel Merkezimiz gerekeni yapmıştır. Fakat eksik yapmıştır. Kendini bilmiş bileli CHP’ye gönül vermiş bir ailenin bireyi olarak bildiğim siyaset şunu gerektirir; sadece başkanın istifası bu olayı temizlemez. Onunla birlikte görev yapan bütün il yönetimi de görevden alınmalı. Ve konu yargıya intikal etmeli. Bu olayın müsebbibi, yüce Türkiye Cumhuriyeti adaleti karşısında hesap vermeli”dedi.

 

GÜNCEL25 GAZETESİ OLARAK, KAMUOYU ADINA SORUYORUZ!

 

Güncel25 Gazetesi olarak bu iddiaların karşılığını ve cevabını, muhataplarına soruyor, kamuoyu adına cevap bekliyor, aynı zamanda da olayın takipçisi olacağımızı bildiriyoruz…