Genel Başkanlığını Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi’nin, Ülkenin geleceğini belirleyecek tek parti olduğunu belirten Badur; “ 4 Eylül 2020’de sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin başlatmış olduğu Memleket Hareketi, 17 Mayıs 2021’de Türkiye Cumhuriyeti Siyasetine resmen adım attı.

Kurultayımızda sayın Genel Başkanımızın verdiği mesajlar çok net. Neden İktidarın tek alternatifiyiz?

TÜRKİYE'DE İKTİDAR VE MUHALEFET BİRBİRİNE BENZEMEYE BAŞLADI

Sayın Genel Başkanımızın kurultay konuşmalarının satır aralarında diyor ki; “Türkiye’de İktidar ile muhalefet birbirine benzemeye başladı.”

İktidarın muhalefete benzemeye başlaması açıklamasını ben çok önemsiyorum. Milletin, iktidara alternatif aradığı noktada, bu tespit bizi iktidarın tek alternatifi yapıyor” dedi.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ ADINA, İTAAT EDEN DEĞİL, İTİRAZ EDENLERİZ!

Memleket Partisi olarak kutuplaştırma siyasetini yapanlardan olmayacaklarını belirten Aziziye İlçe Başkanı Badur; “Sayın Genel Başkanımızın da sıklıkla ifade ettiği kutuplaştırma siyaseti içerisinde olmayacağız. Yalanın, talanın, çalanın yanında olmayacağız. Biz; Ülkenin menfaatlerini korumaya kendini adamış, çocuklarımızın geleceği için, gelecekte daha adil, daha güçlü ve daha yaşanılabilir bir Türkiye için yola çıkanlarız. Tamamen milli duygularla, milletimiz ve ülkemizin geleceği adına itaat edenler değil, itiraz edenleriz. Göreceksiniz, Türkiye’nin geleceğini yüce milletimizle beraber şekillendireceğiz. Bu sebeple tekrar ediyorum. 2023’te Allah’ın izni, milletimizin ruhsatıyla iktidarız.”dedi.