Gelecek Partisi’nde önceki başkan Av. Zinnur Kara’nın noterlik görevinden ötürü il başkanlığından ayrılmasının ardından göreve gelen Menderes Koç, basınla yaptığı istişare toplantısında çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Yaptığı istişare toplantısında seçime tüm teşkilatları ile hazır olduklarını belirten Koç; “Önceki il başkanımız sayın Av. Zinnur Kara noterlik görevlendirmesinden ötürü il başkanlığını bırakmak zorunda kaldı. Partimizin sancağını, sayın Genel Başkanımızın takdiri ile biz devraldık. O günden bu güne kadar geçen süre içerisinde partimizin tüm organlarını seçime hazırlamak gibi çalışmaları yapmamız, bizi bu süreçte doğal olarak kendi içimize kapattı. Yer yer basın mensuplarının sert eleştirilerine de maruz kaldık. Bu konuda da açıklama mahiyetinde konuşmuş olalım. Takdir edersiniz ki; hem ülkemizin kaderini belirleyecek bir seçim takvimine giriyor olmamız hem de bu süreçte görev değişikliğiyle birlikte teşkilatları ve partimizi seçime hazırlamak zor bir süreç. Basınımızın kıymetli temsilcilerinden ve kıymetli Erzurumlu vatandaşlarımızdan bu minvalde hoşgörü talep ediyorum. Şu an itibari ile hem partimiz olarak hem de teşkilatlarımızın değerli mensupları olarak seçime hazırız. Çok çalışkan ve dinamik bir kadroya sahibiz. Her birine sizin vasıtanızla bu gayretleri için teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum. Gelecek Partisi bu seçime damgasını vuracak. Erzurum İl Başkanlığı ve teşkilatları olarak bizler de sayın Genel Başkanımızın ve partimizin bu başarısına ortak olacağız.”dedi.

 

Gazetecilerin ittifak sorularına da değinen Koç; “Elbette bir ittifak söz konusu. Bu konuda Genel Merkezimiz ne takdir ederse bizler de o karar çerçevesinde çalışmalarımızı yapacağız.” Dedi.