İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, CHP Erzurum İl Başkanlığı'nın organize ettiği program, Erzurumlu vatandaşlardan veto yedi.

Aşkale ilçesinde karşılama ile başlayan Erzurum programına katılım yok denecek kadar az olması, İmamoğlu'na  Erzurumlu vatandaşların tepkisini gün yüzüne çıkardı.

Vatandaşlar, 8 Mart'ta Pervin Buldan'la ağaç diken İmamoğlu'nun, milliyetçiliğin kalesi olarak bilinen Erzurum'a böyle bir çıkarma yapmasına da anlam veremediklerini belirttiler. 

Bununla birlikte Erzurumlular, Cumhurbaşkanı adayı gibi şehirde program tertip edilmesine tepki göstererek, seçim var da haberimiz mi yok?

Ayrıca, ne vasıfla Erzurum'da? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının Erzurum'da esnaf gezisi yapması ne demek? Soruyoruz kendilerine; Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen İstanbul'a böyle bir gezi düzenlese, esnaf gezisi yapsa, kendileri ne düşünür?

Bir başka vatandaşın sorusu gündemi daha farklı yöne çekecek gibi...

Organizasyona katılan muhabirimize serzenişte bulunarak; "Sayın İmamoğlu, taciz kayıtlarıyla görevden alınan Erzurum il başkanına desteğe mi gelmiş diye soru sorarak, bunun cevabını vermeden gitmemeli diyerek tepki gösterdi.