2024 yerel seçimleri için geri sayım başladı desek yanlış olmaz... Bir bölgedeki il ve ilçe yönetimini seçmek için gerçekleştirilen yerel seçim için siyasi partiler, adaylarını tek tek açıkladılar. Seçim hareketliliğinin hız kazandığı illerden biri de Erzurum. Erzurum'da adaylar, yüksek oy oranlarını yakalayarak, partileriye birlikte yaklaşan seçimde büyük bir başarı elde etmek için canla, başla çalışıyorlar. 

Güncel 25/ Siyaset/ Asena Ayyüce KARA

PALANDÖKEN'DE CHP RÜZGARI!

Erzurum'da bu sene seçim rüzgarı, ters yönden esecek gibi gözüküyor. İl genelinde büyük bir oy potansiyeline sahip AK Parti'nin karşısında varlığını yoğun bir şekilde hissettirmeyi başaran CHP,  2024 yılında Yerel Seçim için İl Başkanı Serhat Can EŞ ile birlikte farklı bir strateji yürüterek, seçim çalışmalarına yön vermiş durumda. Öyle ki, vatandaşlardan CHP'ye gelen geri dönüşler oldukça olumlu.

Palandöken, oy çokluğuna sahip ilçelerden birisi. Bu nedenle, 2024 Yerel Seçimi için Palandöken önemli ilçelerden biri haline geldi. CHP'nin Palandöken adayı ise bilindiği üzere Cemal KOÇAK. Koçak, Erzurum'un tanınan simalarından biri. Özellikle iş adamı kimliği ile tanınan Palandöken Belediye Başkan Adayı Koçak, daha önce de Yakutiye ilçesinden aday olmuştu. Yaklaşan seçime il genelinde hızlı bir giriş yapan CHP, Palandöken'de ise iddialı aday Koçak ile başarıyı yakalamak istiyor.

 

VATANDAŞIN TEK TEK ELİNİ SIKTI!

Koçak, seçim kampanyaları kapsamında bir çok çalışmaya imza attı. Özellile vatandaşların sorunlarına yakından eğilmek isteyen Koçak, esnaf ziyarelerinde bulundu. Ziyaret ettiği iş yerlerinde tek tek vatandaşlarla el sıkışan ve onlara sarılan aday, esnafın sorunlarını daha iyi anlayabilmek adına kendileriyle kısa süreli görüşmeler gerçekleştirdi.

 

ESNAF, KOÇAK'A SICAK BAKIYOR!

Esnaf ziyaretinde olumlu tepkiler alan Koçak, kahvehanelere de uğramayı unutmadı. Ziyaret sonunda ise hem esnaf hemde Koçak, gülümseyen taraf oldu. Ziyaretlerin oldukça samimi ve olumlu geçmesinin ardından  ''Erzurum'da CHP kazanır mı?'' soruları ise bir anda kamuoyunda dolaşan konulardan biri haline geldi.