Erzurum Bağımsız Milletvekili Adayı olarak seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren İslam YILDIRIM, bu kapsamda Çat ilçesine ziyaret etti. Ana ocağı olması münasebeti ile yoğun bir teveccüh ve samimi bir ilgi ile karşılanan İslam YILDIRIM, yaptığı tüm ziyaret ve görüşmelerde tam destek aldı.

Seçim çalışmaları esnasında tüm Erzurum özeli dışında Çat’ın tam desteğini almış olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını dile getiren Bağımsız Milletvekili Adayı İslam Yıldırım, ‘ Sizlerin kıymetli teveccühü ve destekleriniz ile seçilmemiz halinde, bir anlamda Çat ilçemiz adına da bir vekil seçilmiş olacaktır. Ana ocağımızın bizlere göstermiş olduğu bu teveccühün sandığa da yansıyacağına dair şüphemiz yoktur.‘ dedi.

Tarım ve Hayvancılık alanında çarpık bir şekilde devam ettirilmeye çalışan desteklerin daha organize bir şekle dönüştürülmesi için yeterli bilgi ve donanıma sahip olduklarını dile getiren Yıldırım, Çat özelinde tarım ve hayvancılık yanı sıra arıcılık, eğitim ve üretim alanında da projeler geliştirerek gelir seviyesinin yükseltilmesi yönünde gayret sarf edeceğini bildirdi.

Vatandaşlar ile yaptığı görüşmeler esnasında yaşanan sıkıntıları da dinleyen Bağımsız Milletvekili Adayı İslam Yıldırım, ‘ Sizlerin öz evladı olarak çıktığımız bu yolda önceliğimiz ulaşılabilir bir milletvekili profili oluşturabilmektir. Bunun dışındaki esas hedefimiz toplumsal kalkınma ile müreffeh yarınlara ulaşabilmektir. Biz halkımızı biliyoruz, sizler de bizleri tanıyorsunuz. Bu anlamda şehrimizin tüm noktalarına dokunabileceğimiz ve toplumsal gelir düzeyini yükseltebileceğimiz projeler ile sizlere hizmet etmeyi hedefliyoruz. Bir olacak, birlikte kazanacak ve hep birlikte kalkınacağız inşallah.’ dedi.

Milletvekili olarak seçilmesi halinde, Erzurum’a en doğru şekilde hizmet edebilmek için her bir bireyden, tüm STK temsilcilerine varıncaya kadar herkesin fikrine başvuracaklarını vurgulayan Yıldırım, ‘Şehrimizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda tüm projelerin sağlıklı bir şekilde hayata geçirilmesi için gayret sarf edeceğiz inşallah.’ dedi.