Haber Merkezimize ulaşan bir vatandaş, Pasinler ilçesinde yapımı tamamlanan iki bina için çok ciddi iddialar ortaya attı. 

İsminin verilmesini istemeyen bir takipçimiz, Bir müteahhit tarafından ilçede yaptırılan iki blokluk bir yapının son 2 katının, ruhsatının dışında olduğunu ve malzemeden çalınarak yapıldığını iddia ediyor. Kendisiyle yaptığımız özel görüşmede bununla da kalmayıp; "Müteahhit Ali beyin yaptırdığı bu iki binanın 2 kat fazlası var. Ve yapı oldukça zayıf. 5. katın tabla betonu atılırken pompacı bile sorumluluk almadı. Videoya çekip, ben bunu kaydetmeden betonu atmam dedi. Devletin gerekli kurumları iddiamı araştıracak olurlar ise, hem ruhsatta olanın daha fazlası kat olduğunu göreceler hem de 5. kattan alacakları bir numuneyle o binada oturulamayacağını görürler. İnsanların hayatlarıyla oynanıyor. Ben orada işçi olarak çalıştım. Benim vicdanım susmaya el vermedi. Bunları anlatarak belki ilerde oluşabilecek bir faciada bir kaç insanın hayatının kurtulmasına sebep olurum. Binaları Pasinler'de herkes bilir. Zaten resimde görünce herkes tanır. Sizin aracılığınız ile Başkan Dölekli'ye sesleniyorum. Sayın Başkan! Lütfen bu iddialarımı soruşturun. Gerekli kurum organlarınız soruştursun. Dediğim binadan da gerekli örnekleri aldırıp, soruşturun. Dediğimde haklı olduğumu göreceksiniz. İnsanların hayatlarıyla oynanmasına müsaade etmeyin."diyor. 

Güncel25.com ailesi olarak konuyu, kamuoyu menfeati adına gündeme getirmekle kalmayıp, takipçisi olacağımızı da belirtiyoruz. 

Sayın Başkan ve ekibinin ne tepki vereceği şimdilik merak konusu...

İşte Whatsapp ihbar hattımıza gelen konuşmanın bir kısmı;