İlçe Başkanlığına atanan Osman Temur, “İYİ Parti kurulduğu günden beri, hiçbir makam ve mevki gözetmeksizin memleketim ve partim için mücadele ettim. Amacım; gelir ve eğitim düzeyi yüksek, hukuk ve adaletin eşit işlediği bir ülke mücadelesi vermektir. Girdiğim bu yolda, dava arkadaşlarım ve ben çok çalıştık daha da çok çalışacağız." dedi. 

Temur'un açıklamaları şöyle;  

Erzurum’un ve özellikle göreve atandığım Aziziye ilçesinin sorunlarını çok yakinen biliyoruz ve çözümleri için gerekli şeyleri elimizden gelenin fazlasıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Birilerinin, seçim maratonunda bu sorunları göz ardı edip, milletin kaynaklarını kendi siyasi istikballeri için israf etmelerine de asla müsaade etmeyeceğiz. Biz bu yola, önce millet şiarıyla çıktık. Nerede bir sorun varsa çözümü için orada olacağız. Nerede bir hizmet eksikliği varsa orada olacağız. Nerede haksızlığa uğramış biri varsa sesi olacağız. Biz, milletin sesi memleketin nefesi olacağız. 14 Mayıs seçimlerinde sandıklar açılıp iktidar olduğumuz gün, sorunların kökünü kazıyacak, mevcut iktidarın bıraktığı enkazı ehliyet ve liyakat sahibi kadrolarımızla hep birlikte kaldıracağız. 

 

 

 

Bu minvalde, bana bu görevi uygun gören Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e, genel merkezimizde ki partimiz kurmaylarına ve İl Başkanımız Sayın Fatih Güneyin'e teşekkür ederim.”