İSRAİL BİR TERÖR DEVLETİDİR

Mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz şu günlerde, Terör devleti İsrail'in yapmış olduğu bu saldırı, ancak ve ancak İsrail'in bir terör devleti olduğunun ıspatıdır. Sivillere karşı yapılan saldırının insanlık haysiyetine sığmadığını ifade eden Aydın şunları kaydetti: “Bu alçak saldırı, insanlık haysiyetine sığmayan namert bir davranıştır. Yapılan bu alçak saldırıyı lânetliyorum. Filistin topraklarında işgalci sıfatıyla bulunan İsrail, Mescid-i Aksa’da adeta terör estirmektedir. İşte bu sebeple özellikle altını çiziyorum; "İsrail işgalci bir terör devletidir."

ASLA KABUL EDİLEMEZ

İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa’da cemaate saldırması asla kabul edilemez. Bu saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyorum. Filistinliler, Sadece kendi onurları için değil, Mescid-i Aksa’da bütün müslümanların onuru için direniş sergiliyorlar. Her zaman direniş sergileyen Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Filistinli kardeşlerimize yönelik saldırılarda yaralanan kardeşlerime de acil şifalar diliyorum" dedi.

ANNELERİ DE UNUTMADI

Anneler günü ile alakalı da bir açıklamada bulunan Aydın şunları kaydetti;

“Annelerimiz, sevgi ve şefkat dolu yürekleri ve fedakârlıklarıyla bizleri hayata hazırlayan, ömür boyu bizlere yol gösteren, iyi ve kötü günümüzde her zaman yanımızda sonsuz fedakârlıklarını esirgemeyen, koruyucu meleklerimizdir.

Yaşanabilir, mutlu ve huzurlu bir toplumun temeli sevgidir. Sevginin ise en büyük kaynağı, sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle bizleri dünyaya getiren ve yaşamları süresince bizleri korumak için kol kanat olan annelerimizdir. Annelerimizin bizler için göstermiş oldukları büyük fedakârlıklar için ne yapsak azdır. Onların bize sunmuş oldukları sonsuz sevgi ve fedakârlıkları unutmamalıyız. Bizim için ömrünü adayan Annelerimize layık hayırlı evlatlar olmaya çalışmalı ve onlardan öğrendiğimiz sevgiyi, şefkati doyasıya onlarla paylaşmalı ve yaşamalıyız.”

Bu duygularla başta şehit anneleri olmak üzere, baş tacımız olan tüm annelerimizin “Anneler Gününü” kutluyor, sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.