Ünlü oyuncu Merve Dizdar, Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alırken, aşkta da yeni bir sayfa açtı.  Dizdarın boşanmasının ardından aşka kapılarını kapatmayarak, yeni bir aşka 'merhaba' demesi ise gözlerden kaçmadı.

 

AŞKINI İLAN ETTİ

İki yıl önce Gürhan Altundaşar'dan boşanan Dizdar, hayatına yepyeni bir soluk getirdi. Sevgililer Günü'nde sürpriz bir hamleyle, Cihan Ayger ile ilişkisini Instagram hesabından duyurdu. Milyonlarca takipçiye sahip Dizdarın aşk dolu paylaşımı ise yoğun ilgi görerek, binlerce kişi tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

KÜREK ÇEKMEYE BAŞLADI

Bir süre aşkını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Dizdar, karar değiştirerek sevgilisiyle olan mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Ayger'le birlikte olduğu süre boyunca, Merve Dizdar'ın kürek kulübüne üye olması ve hatta sevgilisinin antrenmanlarına katılması da dikkat çekti.

İkilinin birlikte çekilmiş fotoğrafları, kulübün Instagram sayfasında da yer alarak aşklarını gözler önüne serdi. Merve Dizdar'ın başarısıyla parlayan kariyerine, şimdi aşk da eşlik ediyor gibi görünüyor!