Yeniden Refah Partisi Horasan İlçe Başkanı Medeni Kılıçer, kısa sürede Horasan’da büyük rüzgar estirdi.

Yaptığı açıklamada Kılıçer; “Rahmetli Erbakan hocamızın evladı ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız sayın Dr. Fatih Erbakan’ın, milli görüşü temsil noktasında şahsımıza görevi tevdi etmeleriyle birlikte, Yeniden Refah Partisi Horasan İlçe Başkanı olarak vazifelendirildik. Bu benim davamdır. Bu milli görüş davasıdır. Ben ve ilçe teşkilatım, gece gündüz demeden, yağmur, çamur ve her türlü hava muhalefetine aldırış etmeden, göreve geldiğimiz günden bu güne kadar, 2 Bin sisteme girilmiş, 2 Bin üzeri de sisteme girilmeye hazır toplamda 5 Bine yakın üye çalışması yaptık. Önümüzdeki süreçte, yarın seçim varmış gibi, partimizi her türlü siyasi senaryo karşısında hazır ve dim dik ayakta tutma gayreti içerisinde olacağız. Bizler çalışmalarımızı devam ettirirken; Horasan’da birleştirici olacağız. Ayrıştırmayacağız. Ötekileştirmeyeceğiz. İnsanımıza hakkettiği hizmeti verebilme adına, çalmadık kapı bırakmayacağız. Tüm vatandaşlarımıza hem milli görüş davamızı, hem de davamızın benimsemiş olduğu siyaseti anlatıyoruz ve anlatmaya da devam edeceğiz. Yüce Allah nasip ederse, halkımızın takdiriyle genelde iktidara, yerelde ise göreve layık görülürsek, hizmetlerimiz ve çalışmalarımızla, Erbakan hocamızın yolundan yürüyen sayın Genel Başkanımızın bir adım ardında olacağız.” dedi.

Yapılan çalışmaların Genel Merkezde büyük dikkat çektiğini belirten Yeniden Refah Paritis Horasan İlçe Başkanı Medeni Kılıçer; “ Çok kıymetli Genel Başkanım, gayretimizden ötürü ve bizleri takdire şayan görmüş. Yaptığımız çalışmalardan dolayı Teşekkür plaketi vermek için Nezaket gösterip bizi Ankara’ya davet ettiler. Bu bizi çok mutlu etti. Sayın Genel Başkanıma sizlerin aracılığıyla da tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca, sayın Genel Başkanımız Erzurum ziyaretleri sırasında, Horasan ilçemizde esnaf ziyaretlerinde bulunmuşlardı. Esnafın yoğun sevgisi ve ilgisiyle karşılaşan sayın Genel Başkanımız orada bir cümle kullandılar. Horasan milli görüşün kalesidir, dediler. Bu söz hem beni ve teşkilatımı, hem de Horasanlı hemşerilerimizi heyecanlandırdı ve mutlu etti.”dedi.

 

Horasanlı vatandaşların Yeniden Refah Partisi’ne çok sıcak baktıklarını ve büyük hasret duyduklarını aktaran Kılıçer; “Biz bu davaya gönlümüzü verdik. Vatandaşlarımıza gittiğimizde, “Neredeydiniz, neden bu kadar geç kaldınız?” gibi sitemlerle boynumuza sarılıyorlar. O anki atmosferi anlatmak çok zor. Kelimeler, cümleler kurulamıyor. Vatandaşı ziyaretlerimizde ve sonrasında gördük ki, insanımız milli görüş siyasetini çok özlemiş. Erbakan hocamızı çok özlemiş. Ve evladını bağrına basmış. Ben inanıyorum, Allah’ın izni ve keremiyle öncelikle sorumluluk bölgem, ilçem Horasan’da ve genelde Türkiye’de, milli görüş iktidarı çok yakındır.” dedi.