Ülkücü camianın sevilen isimlerinden olan ve hali hazırda MHP Erzurum İl Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten iş insanı Cüneyt Kishalı; MHP Genel Merkezinde, Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a başvuru dosyasını teslim etti.  

MHP Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin ve Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekilimiz Prof. Dr. Kamil Aydın’ı da ziyaret eden Kishalı hayır dualarını alarak, Erzurumlu hemşehrilerinden desteklerini talep etti. 

 

 

Müracaat sonrası bir açıklama yapan Kishalı, " Partimizin duruşu olan  "Her Şeyden Önce Türkiye kabulümüzün, Önce Ülkem ve Milletim kararlılığımızın inkar edilemeyecek tescili olarak Erzurum Büyük Şehir Belediye başkanlığı için aday adayı oldum." dedi. 

 

 

" Kuşkusuz yolu doğru olanın yükü de ağır olacaktır. "  diyen  Kishalı şunları söyledi; " Bu ağır yük milli ve milliyetçi gönüllerin kenetlenmesiyle kaldırılacak, bu sayede şehrimiz Erzurum'un önü muhakkak partimiz MHP'ye açılacaktır. 

 

Bu sürecin gelişmesinde hayır duasını aldığım Liderimiz , Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahceli'ye,  Erzurum milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı kıymetli hocam Sayın Prof. Dr. Kâmil Aydın 'a  Il başkanımız Sayın Adem Yurdagül ve tüm teşkilâtlarımıza, ülküdaşlarıma ve Erzurum'a teşekkür ederim.

 

Gösterdiğiniz teveccühe ve yakın alakaya, aynı şekilde taşıdığınız muazzez heves ve heyecana içtenlikle teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin taçlanarak devam edeceğini beyan ediyorum.

 

Bugün benimle heyecanla ayağa kalkan Erzurum sevdalısı Ülküdaşlarımı saygılarımla selamlıyorum.

Bu süreçte her türlü desteğiyle yanımda olan eşime, çocuklarıma akrabalarıma şükranlarımı sunuyorum." dedi.