Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Beyin ve sinir cerrahi servisinde görev yapmakta olan Dr. Mehmet Kürşat KARADAĞ hastalarına karşı duyarlılığı ve titiz çalışmasından dolayı, Erzurum halkı tarafından takdirle karşılandı. 

   Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir cerrahi servisinde görev yapan doktor hem hasta hem de hasta yakınlarına gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetlerini gazetemize bildiren hastaların teşekkür mailleri epeyce fazla.

   Doktor Mehmet Kürşat KARADAĞ’ın alçak gönüllülüğü, mütevaziliği, hastalarına gösterdiği sevgi ve alaka, hasta yakınlarını gerçekten etkilemiştir.

“Erzurum’un böyle doktorlara ihtiyacı var”

Erzurum’un böyle doktorlara ihtiyacı olduğunu belirten okurlarımız “İlimiz  böyle bir doktora sahip olduğu için çok şanslı ifadelerini kullanırken. Allah kendisine uzun ömürler versin. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” Da başka gelen bir mail.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI başta olmak üzere Araştırma hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fuat Gündoğdu hocamıza ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kürşat KARADAĞ’a  Gazetemiz ve Erzurum halkı adına teşekkür eder , başarılarının devamını dileriz…