Dadaşlar, 18 Şubat Pazar günü Adanaspor ile oynayacakları mücadelede galibiyet hedefliyor. Takım, dün başladığı antrenmanlarla Adanaspor maçı için hazırlıklarına hız kesmeden başladı.

Son olarak deplasmanda Altay'a konuk olan Mavi-Beyazlı ekip, mücadeleden 0-0'lık bir beraberlikle ayrılmıştı. Ligde oynadığı 22 maçta 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Erzurumspor, toplamda 27 puanla lig tablosunda 10. sırada yer alıyor. Takımımız,  gerçekleşen süreçte kalesinde 20 gol görürken, rakip fileleri 22 kez havalandırdı.

ERZURUMSPOR-ADANASPOR MAÇI NE ZAMAN?

18 Şubat'ta saat 13.30'da Kazım Karabekir Stadı'nda gerçekleşecek olan Erzurumspor - Adanaspor karşılaşması öncesinde, rakip ekip Adanaspor ise ligde 23 puanla 14. sırada bulunuyor.

Erzurumspor, Adanaspor karşısında galibiyet için sahaya çıkacak ve taraftarlarını tribünlere çağırarak desteklerini bekliyor. Takımın teknik direktörü ve futbolcuları, mücadele öncesi sıkı bir hazırlık dönemi geçiriyor ve taktiklerini belirleyerek rakiplerine karşı üstünlük sağlamak için ellerinden geleni yapıyor. Maçı kimin kazanacağı ise şimdeden merak konusu.