DPÜ’nün üç birimi öğrencilerimize proje ve faaliyetleri hakkında tanıtım etkinliği düzenledi.

DPÜ Sürekli Eğitim Merkezinin eş güdümünde gerçekleştirilen etkinliklerin ilkine Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültemiz ile Tavşanlı ve Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokullarımız ev sahipliği yaptı. DPÜSEM Müdürümüz Öğr. Gör. A. Bülent Gül, DPÜ DİLMER Müdürümüz Öğr. Gör. İlker Vural ve DPÜ KAMER Koordinatörümüz Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil’in katıldığı etkinliklerde birimlerin yürüttükleri eğitim faaliyetleri ve etkinliklerinin yanında gelecekte hayata geçmesi planlanan projeler anlatıldı.

MERKEZLERİMİZ VE DPÜ DÜKKAN’IN ETKİNLİKLERİNDEN SÖZ EDİLDİ

Etkinliklerde Öğr. Gör. Bülent Gül öğrencilerimize DPÜSEM’in faaliyetleri, projeleri ve meslek kazandıran sertifikalı eğitimlerinden, Öğr. Gör İlker Vural, tüm öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin ücretsiz yararlanabileceği KODSİS projesinden ve DPÜ Dükkan faaliyetlerinden Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil ise başvurularının 18 Ocak 2023’e kadar süreceği Ulusal Staj Programı’nın kapsamından bahsetti.

DPÜSEM’den yapılan açıklamada ilçelerdeki birimlerimizde ilgili tanıtımların dönem içi sınavlarından sonra da sürdürülmesinin planlandığı bildirildi.