Geçtiğimiz haftayı ilçe teşkilatları ziyaretlerine ayıran CHP’li Aday adayı Bahadır Eren, programı dahilinde Hınıs, Tekman, Karayazı, Karaçoban, Çat ve Pasinler’de çalışmalarda bulundu. 

Ziyaretleri esnasında vatandaşlardan büyük ilgi gören milletvekili aday adayı Eren,  Erzurumlu vatandaşların Millet İttifakı’ndan beklentisinin büyük olduğunu belirterek; “Vatandaşlar bizi özlemle karşılıyor. Bu ilgi bizi çok mutlu ediyor. Tabiki rehavete kapılmayacağız. Bu alaka bizi daha da çok çalışmaya itiyor, itecek. Vatandaşlarımızın bu ilgi ve alakasına layık olmaya çalışacağız. Öncelikli hedefimiz Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nu ve projelerini halka en iyi şekilde anlatarak, Cumhurbaşkanı olmasını sağlamak olacak. Bununla birlikte de İnşallah Erzurum’un hakettiği yere gelmesi noktasında elimizden geleni yapacağız. Bize soruyorlar. ‘Milletvekili listeleri henüz belli olmamışken bu gayretle çalışıyor olmanıza ne diyorsunuz?’ diye. Bunu da belirtmekte fayda görüyorum. Biz makam veya mevki peşinde değiliz. Bizim gayretimiz ülkemizin geleceği içindir. Bizim çabamız partimizin başarısı içindir. Biz listede olsak da olmasak da bu gayretimiz zerre eksilmeyecektir. Biz söz verdiğimiz oyları partimizin hanesine Erzurum sandıklarından göndereceğiz. Amacımız ülkemizin geleceğinde sayın Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğumuz söz. Biz söz verdik. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nu Cumhurbaşkanı, partimizi de iktidar yapacağız. İçerisinde olduğumuz ittifak ortaklarımızla birlikte, hep beraber yeni bir Türkiye kuracağız. Ve refahı bizim iktidarımızda tüm vatandaşlarımız görecek.  ”dedi. 

Genel Merkezden acil bir toplantı için çağırılması hasebiyle çalışmalarına ara vermek zorunda kaldığını belirten Eren; “Genel Merkezimizden acil bir davet üzere Ankara’ya geçmek zorunda kaldık. Ziyaretlerimiz devam edecek. Hafta başı nasipse çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.”dedi.