Yayınladığı mesajda Eren; "

Kıymetli dostlar, ramazanı şerifin yaşandığı bu günlerde; her türlü argümanı siyasete alet eden, provokatörlükte sınır tanımayan, kul hakkı yerken göbeğini kaşıyan bir zihniyetin, sehven yapılan bir hatanın bu derecede siyasete alet edilmesi bir açıklama yapmak zorunda bırakmıştır bizleri.

Binlerce insanın kanına giren, kul hakkı yemenin sınırlarını zorlayan, vatan topraklarını parsel parsel satan, para karşılığı vatandaşlık tarifesi uygulayan, gözünü para hırsı bürümüş bir zihniyetin; kalkıp da özürler üstüne özürler dileyen, kazara yaşanmış bir olaya sığınması basitliğin daniskasıdır!

Halkımız, milletimiz gerçekleri görmektedir! Bunlar basit siyaset propagandalarından baska birşey değildir. Kutsal dinimiz islamı ve hz Kuran-ı Kerimi seçim meydanlarında elinde savuran, siyasete alet eden; KUTSAL DİNİMİZ İSLAM’I ARKA BAHÇESİ OLARAK KULLANAN; ülkemizin baş belası Ak Partinin son çırpınışlarıdır bunlar! Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak dinimize, dini değerlerimize, milli değerlerimize, vatan sevdamıza, Kuvayi Milli düsturumuza, ülkemizi bölmeye gayret eden onlarca terör örgütü ve zihniyetine göğüs geren ATATÜRKÇÜ görüşümüze rağmen; siyaset uğruna her argümanı bir silah olarak kullanan basit, tamahkar, Allah korkusu olmayan akp zihniyetine boyun eğmeyeceğiz.

Dikkat ederseniz kimse bize yukarıda saydığım ithamlarda bulunamıyor. ne mutlu bizlere ki bizler kul hakkına girmeye imtina eden, korkan çekinen, Allah’tan korkan bir düşünceye sahibiz.

Herşeye rağmen, basit provokasyonlarınıza rağmen halkımız, milletimiz SANDIK GÜNÜNÜ beklemektedir!"ifadelerini kullandı.