BBP İl Başkanından DEM Partiye Ağır Sözler !

Yerel seçimlere az bir zaman kalmışken Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanlığında seçimle ilgili bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

SİYASET - 08-02-2024 18:10

BBP İl Başkanından DEM Partiye Ağır Sözler !

Toplantıda DEM Partiye Sert sözler söyleyen Yılmaz,"Devlet aleyhine çalışan teröristler meclistedir" ifadelerini kullandı.


Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum  İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, düzenlediği etkileyici bir basın toplantısıyla partisinin yerel seçim hedeflerini ve siyasi duruşunu açıkladı. Yılmaz, cesur bir şekilde çıktıkları yolda kendinden emin bir şekilde ilerleyeceklerini, temiz siyaset anlayışlarıyla öne çıkacaklarını ifade etti. Başkan Yılmaz, partisinin başkan adaylarına dair yapılan değerlendirmelerde tarafsızlığın ve adil bir yaklaşımın önemine vurgu yaparak, herkesi önyargılardan kaçınmaya ve aleyhlerine algı oluşturma çabalarından uzak durmaya çağırdı. Yılmaz, siyasetlerini maddi ve manevi açıdan özverili bir şekilde yürüttüklerini belirterek, temiz siyaset anlayışlarına yapılan eleştirilerin emeklerine halef getiremeyeceğini dile getirdi. Yerel siyasetçilerin genel merkezle uyum içinde olması gerektiğini vurgulayan Yılmaz," Fikri, zikri, yapısı ve anlayışıyla partisini temsil edenlerin genel seçimlerde de aynı sorumluluk anlayışını sürdüreceklerini ifade etti. İttifaklarına karşı olan sorumluluklarını bilerek, geçmişte yaşanan hakkaniyetsiz paylaşımlara benzer bir durumla karşılaşmayacaklarına inandığını belirtti. Başkan Yılmaz, partisinin fedakarlık anlayışının sadece kendi milleti için olduğunu vurgulayarak, gelecek seçimlerde de aynı kararlılıkla mücadele edeceklerini söyledi. Partisinin ittifaklar içindeki duruşunu net bir şekilde ortaya koyan Yılmaz, milleti ve muhafazakar yapının temsilcisi olarak belediyelerde aday gösterdikleri isimlerle seçim yarışına katılacaklarını açıkladı.


"Ülkemizde Beka ve Terör Sorunu Vardır"


Ülkemizde Beka ve Terör Sorunu vardır. Devlet aleyhine çalışan teröristler meclistedir. DEM Parti ya da terörist başına metiyeler düzen CHP'nin kazanması olası yerlerde ittifak adaylarını koşulsuz bir şekilde destekleyeceğiz.
"Türk siyasetinde ise tehdit edilemeyecek tek siyasi parti mensupları Büyük Birlik Partililerdir"
Basında gezen ve cevap vermek istediğini söyleyen Başkan Yılmaz şu ifadeleri kullandı: "Kamoyunda partimizin Büyükşehir Belediye Başkan adayı çıkaracağı ancak eski Sağlık Bakanımızın Sn. Recep Akdağ'ın bizi ikna etttiği hatta tehdit ettiği konuşuluyor.Sayın Bakan bizi ziyaretinde partimizin ve bizlerin yaptığı çalışmaların takdir ve teşekkürlerinden bahsettiler. Ziyaretleri bizi onure etmiştir. Ziyaret tamamen  il yönetimimize ve kendi geldiği gruba açıktı. Kişisel bir görüşmemiz olmamıştır. Rica ve tehdit konusunda ise, biz talimatlarımızı sadece genel başkanımızdan alırız. Türk siyasetinde ise tehdit edilemeyecek tek siyasi parti mensupları Büyük Birlik Partililerdir. 31 yıllık partinin mensuplarını tehdite temk hiç kimsenin haddine değildir."
" İlçe belediye başkan namzetlerimiz ise milletimize uzattığımız tertemiz ellerimizdir. İlçe belediye başkan namzetlerimiz ise milletimize uzattığımız tertemiz ellerimizdir. Vefakar cefakar milletimize uzattığımız bu temiz elleri tutmalarını bekliyoruz. "dedi.
 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Listede Kamil Aydın Yok! Bahçeli'nin A Takımı belli oldu: İşte isim isim liste

Listede Kamil Aydın Yok! Bahçeli'nin A Takımı belli oldu: İşte isim isim liste

15-04-2024 - SİYASET

Son seçim anketine göre Şenkaya'da CHP açık ara önde

Son seçim anketine göre Şenkaya'da CHP açık ara önde

30-03-2024 - SİYASET

Cemal Koçak Palandöken'i Kazanmak İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyor

Cemal Koçak Palandöken'i Kazanmak İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyor

26-03-2024 - SİYASET

Cemal Koçak Palandöken'i Kazanmak İçin Durmak Bilmiyor!

Cemal Koçak Palandöken'i Kazanmak İçin Durmak Bilmiyor!

26-03-2024 - SİYASET

Yeniden Refah Adayı Abdulhatem Bastem tarafından, saldırı iddiasına yalanlama

Yeniden Refah Adayı Abdulhatem Bastem tarafından, saldırı iddiasına yalanlama

22-03-2024 - SİYASET