Aslan Orundaş vaatlerini anlattı

Hüseyin Avni Ulaş Mahalle Muhtar Adayı Aslan Orundaş, Genel Yayın Yönetmenliğini Gazeteci Zarif Yıldız’ın yaptığı Milli TV ekranlarına konuk oldu.

GÜNCEL - 21-01-2024 20:47

Aslan Orundaş vaatlerini anlattı

Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen askerlerimizin ailelerine başsağlığı dileyerek başlanan programda, Orundaş programın akışında vaatlerini açıkladı.
Hüseyin Avni Ulaş Mahalle Muhtar Adayı Aslan Orundaş, Genel Yayın Yönetmenliğini Gazeteci Zarif Yıldız’ın yaptığı Milli TV ekranlarına konuk oldu. Sohbet havasında geçen programın moderatörlüğünü yapan Yıldız, Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen askerlerimizin isimlerini tek tek okuduktan sonra ailelerine başsağlığı diledi. 

Katıldığı programda muhtar adayı Aslan Orundaş yapacağı vaatleri anlattı. Kendini tanıtarak söze giren Orundaş, “Erzurum merkez doğumluyum. 1997’den beri Hüseyin Avni Ulaş Mahallesinde bulunmaktayım. İlkokulu ve Ortaokulu İbni Sina Okulunda okudum. Liseyi ’de Dedaman Lisesinde okuyup, üniversiteyi Otel İşletmeciliği Meslek Yüksek Okulunda tamamladım” şeklinde konuştu. 
Belediye ile mahalle vatandaşları arasında bir köprü oluşturmak zorunda olduğuna da değinen Orundaş, "Mahallelimizin sıkıntılarını, dertlerini bir üste taşımamız gerekiyor. Bu muhtarlar aracılığı ile mümkün oluyor” dedi.

Projelerini Bir Bir Açıkladı
Hüseyin Avni Ulaş Mahalle Muhtar Adayı Aslan Orundaş, 38 bin kişinin yaşadığı mahallede muhtarlık binası ve taziye evi projelerini açıkladı. İlk öncelikleri arasında muhtarlık binası eksikliğini gidermek ve yetersiz taziye evlerine çözüm bulmak bulunuyor. Orundaş, Esnaf ziyaretlerinde 200'e yakın esnafı ziyaret ettiğini belirterek, esnafların öne çıkan talepleri arasında pazar alanı, ATM ve banka şubesi olduğunu vurguladı. Ayrıca, yeni yerleşim bölgelerinde ulaşım talepleri ve sokak hayvanları sorununa da değindi. Nüfus artışıyla ilgili olarak okul eksikliklerini gözlemlediğini dile getiren aday Orundaş, yeni okulların açılması için çaba harcamayı planlıyor. Sosyal faaliyetlere odaklanarak muhtarlığın yanına bar ekibi ve saz kursu açmayı düşündüklerini belirtti. Mahalledeki talepleri doğrudan dinlemek adına talep kutularını belirli noktalara yerleştireceklerini ve düzenli olarak bu kutuları kontrol edip mahalle sakinlerinin dileklerine çözüm bulacaklarını söyledi.
Orundaş; “Çok güçlü bir ekiple yola çıktık!”
Adaylığımızı açıklarken çok güçlü bir ekiple yola çıktık. 4 asıl 4 yedek olmak üzere 8 azamız var. Biz bunlarla kalmayıp kendimize bir ekip kurduk. Mahallemizdeki ihtiyaç sahiplerini gözetlemeleri için 2’şer tane arkadaş görevlendirdik. Ocak, Şubat ve Mart aylarında ihtiyaç sahiplerine yardımlarımız olacak. Ramazan ayında da tespit ettiğimiz evlere tek tek kucak açacağız.

İşte o program;

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dadaş MKYK Üyesi herkese eşit, partisi için bir adım önde

Dadaş MKYK Üyesi herkese eşit, partisi için bir adım önde

25-03-2024 - GÜNCEL

Özcan'ın Şenkaya'da organize ettiği İftar yemeği bir anda mitinge dönüştü

Özcan'ın Şenkaya'da organize ettiği İftar yemeği bir anda mitinge dönüştü

24-03-2024 - GÜNCEL

Şok! Şok! şok! Gizli ittifak aşikar oldu

Şok! Şok! şok! Gizli ittifak aşikar oldu

15-03-2024 - GÜNCEL

Kendi partilileri bile dinlemiyor! Bu gidişle fena UÇAR...

Kendi partilileri bile dinlemiyor! Bu gidişle fena UÇAR...

14-03-2024 - GÜNCEL

CHP PALANDÖKEN ADAYI SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

CHP PALANDÖKEN ADAYI SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

11-03-2024 - GÜNCEL