Kardeş Kal Platformuna İlgi Her Geçen Gün Artıyor

Kardeş Kal Bölge Koordinatörlüğü, Bölge Koordinatörü Tevhit Açıl’ın başkanlığında aylık istişare toplantısını gerçekleştirdi.

GÜNCEL - 14-11-2022 01:13

Kardeş Kal Platformuna İlgi Her Geçen Gün Artıyor

Toplantıya Kardeş Kal Bölge sorumluları, Erzurum İl Yönetimi, İlçe Başkanları, Basın mensupları katılım sağladı.

Eski Ak Parti Erzurum İl Başkanı aynı zamanda Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Erzurum Yakutiye Belediyesi eski Başkanı Ebubekir Üstün Gülakar ve Ak Parti seçim işleri başkanlığını yürütmüş Avukat Hakan Karadabağ da toplantıya bizzat katılırken; Erzurum 22. Ve 26. Dönem  milletvekillerinden Mustafa Ilıcalı da yapılan toplantıya telekonferans yöntemi ile katıldılar.

Kardeş Kal Bölge Koordinatörlüğü öncülüğünde düzenlenen toplantıda, Ülke ve Erzurum siyasetinin dünü, bugünü ve geleceği hakkında istişarelerde bulunularak, yaklaşık 2 saat süren bir fikir alışverişinde bulunuldu.

Bölge Koordinatörü Tevhit Açıl seçimle ilgili öngörülerini aktarırken; “Bu seçim başka bir seçim. Bu seçim Hak ile Bâtın’ın mücadelesidir. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davası hak davadır. Bizim davamızdır. Cümle Alem-i İslamın davasıdır. Bizler bu yolda, bu davaya gönül vermiş neferleriz. İnşallah gücümüz yettiğince bu davaya nefer olacağız.” dedi.

 Aynı düşüncelerle dava şuuruna değinen Eski Ak Parti Eski Erzurum İl Başkanı Hüseyin Tanfer de; “Bu seçimde parti veya sağ, sol mevzusu yoktur.  Hak ile bâtın vardır. Haçlılar ve onların karşısında duranlar vardır. Bu seçimde gece gündüz demeden, yorulmadan, durmadan çalışmalıyız. Zira; bu seçim Türkiye’nin kader seçimidir.” dedi.

Telekonferansla toplantıya katılan 22. Ve 26. dönem milletvekili  Mustafa Ilıcalı da bu seçimin kader seçimi olduğunu belirterek, çalışmaların şimdiden aralıksız ve her geçen gün artırılarak devam etmesi gerektiğini belirtti.

Toplantının sonlarına doğru tekrar söz alan Kardeş Kal Bölge Koordinatörü Tevhit Açıl;  “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mehmet Sekmen de gerçek bir dava ehlidir. Bakın; sayın Sekmen bizlerin ve bizim gibi davaya inanmış neferlerin her zaman arkasında olmuştur. Zaten kendisi de gerçek bir dava ehlidir. Öyle olmasaydı, bu kadar kısa sürede Erzurum’da devrim niteliğinde sayılabilecek hizmetlerin bırakın tamamını yarısını bile yapamazdı. Sayın Sekmen’in seçim vaatlerini hatırlayın. Hemen hemen bütün vaatlerini yerine getirmiş. Onları da bırakalım bir kenara, üzerine pek çok hizmeti de koymuş ve tamamlamış. Kardeşlerim!  Sekmen Erzurum için bir değerdir. Bu konuda özel istirhamımdır. Sekmen gibi dava adamlarına ihtiyacımız var. Sahip çıkacağız inşallah. Buradan da kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dadaş MKYK Üyesi herkese eşit, partisi için bir adım önde

Dadaş MKYK Üyesi herkese eşit, partisi için bir adım önde

25-03-2024 - GÜNCEL

Özcan'ın Şenkaya'da organize ettiği İftar yemeği bir anda mitinge dönüştü

Özcan'ın Şenkaya'da organize ettiği İftar yemeği bir anda mitinge dönüştü

24-03-2024 - GÜNCEL

Şok! Şok! şok! Gizli ittifak aşikar oldu

Şok! Şok! şok! Gizli ittifak aşikar oldu

15-03-2024 - GÜNCEL

Kendi partilileri bile dinlemiyor! Bu gidişle fena UÇAR...

Kendi partilileri bile dinlemiyor! Bu gidişle fena UÇAR...

14-03-2024 - GÜNCEL

CHP PALANDÖKEN ADAYI SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

CHP PALANDÖKEN ADAYI SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

11-03-2024 - GÜNCEL