DEVA PARTİSİ ERZURUM İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN HALK MİTİNGE DAVET EDİLDİ

DEVA Partisi Erzurum İl Başkanlığı tarafından 15 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak olan miting öncesi broşür dağıtıldı, halk mitinge davet edildi.

SİYASET - 02-10-2022 20:01

DEVA PARTİSİ ERZURUM İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN HALK MİTİNGE DAVET EDİLDİ

DEVA Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, il ve ilçe yöneticilerinin katılımı ile Genel Başkan Ali Babacan’ın selamı ile Erzurumlular 15 Ekim de düzenlenecek olan mitinge çağrıldı. Çifti Minareli Medrese önünde toplanan partililer, buradan Havuzbaşı’na kadar yürüyerek, hem yazdan kalma güneşli havanın keyfini çıkarttılar hem de Erzurum esnafı ve vatandaşlara miting duyusunun yapıldığı broşürü dağıttılar.

Zaman zaman vatandaşlarla günümüz siyaseti üzerine sohbette eden İl Başkanı Bingöl, genel başkan Ali Babacan’ı da sormadan etmedi. ‘Sayın Ali Babacan’ı tanıyor musunuz, nasıl buluyorsunuz, izliyor musunuz” gibi sorularda yönelten Bingöl, aldığı cevaplar karşısında hayli mutlu oldu. Birçok insan Babacan’a karşı özel sevgi beslediklerini belirterek, ”Sayın Babacan ekonominin piri, ekonominin hocası, ülkeyi düzeltirse ancak Ali babacan düzeltir” şeklindeki ifadeleri karşısında oldukça memnun kalan Bingöl, “İşte Erzurum işte vatandaş. İnşallah bu ülkeyi bulunduğu durumdan nasıl ki daha önce iki kez krizin eğişinden kurtardı ise Sayın Genel başkanımız Ali Babacan yine bu ülkeyi bulunduğu bu zor durumdan kurtararak ekonomik refaha kavuşturacaktır.” dedi.

Bingöl, yürüyüş öncesi şu açıklamayı yaptı: “15 Ekim günü saat 13.00 de istasyon meydanında demokrasi mitingi olacak. İnsanların hak, hukuk, adalet içerisindeki arayışlarının başlangıcı olacak. Erzurum’daki bu miting Türkiye’ye bir ses verecek. Çünkü Erzurum, bu ülke ne zaman bir sıkıntıya düşse, bir kaosa girse Erzurum her zaman bir çıkış kapısı olmuştur. Bu sevile ile 15 Ekimdeki mitingimiz bu ülkenin geleceği, demokrasi adına özgünlük adına halkımız nezdinde bir çıkış olarak değerlendirilecektir. Dün Trabzon mitingi vardı, bir şölen havasında yapıldı. İnşallah Erzurum mitingi de Allah kısmet ederse çok görkemli olacak. Erzurum mitingi DEVA partisi için çok önemli. Çünkü, cumhuriyetin kuran bir şehirde ve bugün mevcut iktidarın kalesi olarak görünen Erzurum da deva partisi bu mitingini çok büyük bir çoğunlukla gerçekleştirecektir. Çünkü, bu mitingin amacı DEVA partisini bu millete tanıtıp, özgürlük hak, hukuk adına DEVA partisinin ne kadar önemli olduğunu görecektir. 15 Ekimde yapılacak mitingin şehrimize ülkemize partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Bingöl’ün bu açıklamasının ardından DEVA’lılar Ulucamii önünden Havuzbaşı’na kadar yürüyerek halkı miting davet etti, broşür dağıttılar.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cemal Koçak Palandöken'i Kazanmak İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyor

Cemal Koçak Palandöken'i Kazanmak İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyor

26-03-2024 - SİYASET

Cemal Koçak Palandöken'i Kazanmak İçin Durmak Bilmiyor!

Cemal Koçak Palandöken'i Kazanmak İçin Durmak Bilmiyor!

26-03-2024 - SİYASET