ACA: MİLLETTEN YANAYIZ!

Gazeteci Terkoğlu'nun Samimi Haber'i İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Siber Muhafızı olarak göstermesine tepki veren Samimi Haber okurları, Samimi Haberin her zaman milletten yana olduğuna vurgu yaptılar.

SİYASET - 24-09-2022 20:45

ACA: MİLLETTEN YANAYIZ!

Kuruluşundan bugüne kadar internet haberciliğine yeni bir boyut kazandıran Samimi Haber adını kısa zamanda tüm Türkiye'ye duyurmuştu. 

Daha Güçlü Türkiye için düşünen herkesle iş birliği yapan objektif ve tarafsızlık ilkesini benimseyerek halkın doğru haber almasını sağlayan Samimi Haber Halk TV'de CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın da katıldığı, gazeteci Barış Terkoğlu ve Emin Çapa tarafından hazırlanan "Sözüm var" programda hedefe konuldu. 

Gazeteci Terkoğlu'nun Samimi Haber'i İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Siber Muhafızı olarak göstermesine tepki veren Samimi Haber okurları, Samimi Haberin her zaman milletten yana olduğuna vurgu yaptılar. Öte yandan yaklaşık 1,5 saat süren programda sürekli Samimi Haber ve bazı yayın organlarının hedefe konulmasına tepki gösteren Samimi Haber İmtiyaz Sahibi Memet Aca bir açıklama yaparak, suçlamalara tepki gösterdi.

SOYLU DESTANSI BİR MÜCADELE VERİYOT!

Memet Aca yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bizi, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun "Siber Muhafızı" gösterenler şunu bilsinler ki, bu can bu bedende olduğu sürece kalemimiz de klavyemizde hep millet lehine yazacak, millet lehine tuşlar çalışacaktır. İçişler Bakanımız Süleyman Soylu'nun teröre karşı vermiş olduğu destansı mücadele millet yüreğinde kazınmaz bir biçimde yer almıştır. Yine uyuşturucu baronlarına karşı verilen mücadele ile beraber yaşanan her felaket de milletin yanında yer alması da O'nu Sayın Cumhurbaşkanımıza eşsiz bir dava arkadaşı kılmıştır. Biz de okurlarımıza söz veriyoruz. ki Samimi Haber, cümle tetikçilere inat, milletten yana samimi bir biçimde haber ve yorum yapmaya devam edecektir." ifadelerine yer verdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cemal Koçak Palandöken'i Kazanmak İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyor

Cemal Koçak Palandöken'i Kazanmak İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyor

26-03-2024 - SİYASET

Cemal Koçak Palandöken'i Kazanmak İçin Durmak Bilmiyor!

Cemal Koçak Palandöken'i Kazanmak İçin Durmak Bilmiyor!

26-03-2024 - SİYASET