Güncel 25 Medya
HV
28 MART Perşembe 19:43

Sinop Üniversitesi: Üniversitemiz Yönetimi Öğrencilerimizin Taleplerini Dinliyor

Üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmaların öğrenci odaklı bir bakış açısıyla iyileştirilmesini amaçlayan Üniversitemiz Yönetimi, öğrencilerimizin taleplerini dinlemeye devam ediyor.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 07-11-2022 21:29   Güncelleme : 07-11-2022 21:29
Sinop Üniversitesi: Üniversitemiz Yönetimi Öğrencilerimizin Taleplerini Dinliyor

Bu doğrultuda Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sayın Kamil DEMİRCİ, Prof. Dr. Sayın Cem Cüneyt ERSANLI ve Prof. Dr. Sayın Hülya TURAN, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle biraya geldi.

Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen buluşmada Rektör Yardımcılarımız, öğrencilerin taleplerini ve üniversitemize dair beklentilerini dinledi.

Daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sayın Kamil DEMİRCİ ve Prof. Dr. Sayın Hülya TURAN, Gerze İlçesine geçerek Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle buluştu.

Burada öğrencilerin yönelttikleri soruları cevaplandıran Rektörümüz ve Rektör Yardımcılarımız, bazı sorunların çözümü noktasında ilçe yönetimiyle görüşeceklerini ifade etti.

Rektörümüz ve Rektör Yardımcılarımız, program sonrası Gerze Meslek Yüksekokulu Yönetimiyle bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptı.  

 

AdminAdmin

YORUMLAR