Güncel 25 Medya
HV
29 MART Cuma 11:14

SERHAT CAN EŞ; "CHP’NİN YÜKSELİŞİNİ ÇEKEMİYORLAR"

CHP'li Serhat Can Eş'ten, CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger'in açıklamalarına destek geldi. Can Eş, " CHP artık eski CHP DEĞİL." dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-11-2022 18:06   Güncelleme : 30-11-2022 18:11
SERHAT CAN EŞ;

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Erzurum’da hiç olmadığı kadar yükselişe geçtiğini iddia eden Serhat Can Eş, “ Bu başarı birilerini rahatsız ediyor. Koltuklarının sallantıda olduğunu anladılar. “ dedi.

Son günlerde bazı yayın kuruluşlarında Saha Çözüm ekipleriyle ilgili yapılan haberlerin maksatlı olduğunu belirten Can Eş, “ Yolsuzluk yaftasını vuramayacağınız tek parti belki de Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Yapılan bu haberler ne gençlerimizin çalışma azmini kırar, ne de partide ikilik çıkarır. Tam tersi bizleri daha fazla kenetliyor. Biz şeffaf bir partiyiz, masa başında haber üretmek yerine, çok merak ediyorsanız, gelin bir gün Saha Çözüm ekiplerimize eşlik edin. Kendiniz gözlemleyin. 

Artık eski CHP yok. Sahada da olacağız, meydanlarda da. Hemen her gün genel merkezimizden gelen parti yöneticilerimizle, köy köy, ilçe ilçe, sokak sokak, mahalle mahalle, ev ev gideceğiz. Vatandaşın dertlerine ortak olacağız. Sorunlarını gündeme getireceğiz, çözümü noktasında gayret göstereceğiz. Erzurum’da CHP’de artık küçük olsun benim olsun anlayışı, İl Başkanı Suat Dülger’le bitmiştir. Biz artık büyüsün hepimizin olsun anlayışına sahibiz. Ağlasanız da sızlansanız da CHP Erzurum’dan vekil çıkaracak. Oluşturmaya çalıştığınız maksatlı algılar bunu engellemeye yetmeyecek. Vatandaş artık neyin ne olduğunu görüyor biliyor.

İl Başkanımız Hodri Meydan dedi; Bir kez de ben buradan soruyorum; CHP’nin saha çözüm ekiplerine yönelttiğiniz asılsız suçlamalar yerine yüreğiniz yetiyorsa iktidar sahiplerini bir araştırın. Milletvekillerinin, Belediye Başkanlarının, Teşkilatlarında yönetici olanların, hadi bir servetlerini yayınlayın da hepimiz görelim. İktidar olmadan önce ne kadar servetleri varmış, bu gün ne kadar olmuş?  Hadi tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatmış mı yayınlayın da görelim.” dedi.  

AdminAdmin

YORUMLAR