BBP Erzurum  Milletvekili Adaylarından Prof.Dr. Şafak Ertan Çomaklı Erzurum Pasinler ilçesi sakinleriyle bir araya geldi. Çomaklı seçmenle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Prof Dr. Şafak Ertan Çomaklı : ‘’Büyük Coşkuyla Karşılandık , Bağırlarına Bastılar"

Çomaklı ziyaretlerine devam edeceklerini , çalmadık kapı bırakmayacaklarını, dertleri dinleyeceklerini ve çözüm yolları bulacaklarının altını çizerek , ‘’Milletvekili adaylarımız ve parti teşkilatımızla birlikte iş başındayız, çalışmalarımız hızla sürüyor. Ziyaret ettiğimiz bir çok yerde vatandaşlarımızın göstermiş oldukları mutlulukla coşkuyla karşılamaları ve bizleri bağırlarına basmalarından  gurur ve şeref duyduk. 

Vatandaşlarımıza Sevdamız Erzurum’u anlattık, dinledik, akitleştik.

Çomaklı : "Biz Büyük Birlik Partisi olarak insanların vekaletlerini bize teslim etmeleri halinde sorunlarını , dertlerini meclise taşıyacağız. Sadece taşımakla kalmayacağız bunu gerçekleştireceğiz. Seçmen Erzurum 'da kendisine sorulmasını bekleyen bir kitleye sahip. Burası güzel insanlar memleketi, burası  yemeği yiyilen muhabbetli insanlar memleketi..Burası 5 senede bir görülen insanların memleketi değil, bu toprak 1048'den beri tük islam yurdu..

Çomaklı Vatandaşlardan gelen soruya "Vekil Olduktan Sonra Sizi Burada Görecek Miyiz ?" sorusuna : "Vekaleti aldıktan sonra her ay iki ilçeyi ziyaret edeceğiz" dedi.   Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Çomaklı'ya  pasinler  halkı yoğun ilgi göstererek destek sözü verdiler…