Güncel 25 Medya
HV
29 MART Cuma 17:57

Mustafa Macit ve Yönetimi Sonunda Erzurum'u Türkiye'ye Rezil Etti!

Maltepe Etkinlik alanında devam eden Erzurum Tanıtım Günlerine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve teşkilatları katılmak isteyince, Erkon Başkanı Mustafa Macit’in talimatıyla alana alınmadığı iddia edildi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-10-2022 18:08   Güncelleme : 09-10-2022 07:07
Mustafa Macit ve Yönetimi Sonunda Erzurum'u Türkiye'ye Rezil Etti!

ERKON DAVUTOĞLU’NU KAPIDAN ÇEVİRDİ!

Alan önünde bir açıklama yapan partililer; “Erzurum tanıtım günlerindeyiz. Bugüne kadar İstanbul’da Gelecek Partisi olarak bütün Sivil Toplum kuruluşlarıyla iyi ilişkiler kurduk. Bugün burada Erzurum Valisi, Belediye başkanı ve Ak Partili yetkililer istiyor diye bu ülkede Başbakanlık yapmış bir ismin buraya gelmesi engellendi. Erzurumlu hemşerilerim, Erzurum valisi adına, Erzurumlu Ak Partililer adına utanmak zorunda değil. Bu yapılan ne devlet adabına yakışır. Ne de siyaset nezaketine yakışır. Bu ülke bu anlayıştan kurtulmak zorunda. Erzurumlu hemşerilerimi bir kenara bırakıyorum. Erzurumlu hemşerilerimin bizde yeri ayrıdır. Bu ayıbı ortaya koyanlara yazıklar olsun diyorum ve hepsini kınıyorum!” diyerek Erkon başkanı Mustafa Macit’e göndermede bulundu.

 Bu yaşanılan olaydan sonra istifa etmesine kesin gözle bakılan Erkon Başkanı Mustafa Macit’in ve Millet ittifakına pek yakın olduğu bilinen başkan yardımcısı Osman Nuri Toraman'ın kamuoyuna ne cevap vereceği merak konusu oldu!

İşte o anlar; 

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR
serkan 1 yıl önce
Bu düşünceler Erzurumu yönetiyor maalesef!



Sahipsiz Erzurum, sahipsiz Erzurum halkı vah vahh!