12 Ekim salı günü Kızıl Elma Gençlik Harekatı Mehmet Sekmen ile birlikte Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde bir araya geldi.

Buluşmada Mehmet Sekmen, Kızıl Elma Gençlik Harekatı'nın yapmış olduğu çalışmaları takdir ederken, onlara yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Bu halka daha da iyi bir şekilde hizmet edeceklerini belirten Sekmen,  Erzurum'u daha da iyi bir konuma getireceklerini de belirtti.

Erzurum Kızıl Elma Gençlik Harekatı Başkanı Saim Kaya ise, daha önce olduğu gibi yine Sekmen ile beraber el ele vererek, bu vatana hizmet edeceklerini belirtti.

Toplantı Kızıl Elma Gençliği Harekatı'nın Sekmen'e hediyesiyle birlikte sonlandı.

Daha sonra Kızıl Elma Gençliği Harekatı resmi Twitter hesabından Sekmen'e; "Erzurum Kızıl Elma Gençliği Harekatı olarak çok kıymetli sayın Mehmet Sekmen Beyefendilerini ziyarette bulunduk. Yapmış olduğumuz çalışmaları takdir edip memnuniyetlerini kendisinden dinlemek, başta şahsım olmak üzere tüm harekat mensuplarını onure etmiştir.

Sayısı binleri bulan güçlü Kızıl Elma Gençliği Harekatımız her bir ferdi ile mutlak suretle her daim her mercide desteklerimizin devam edeceğini de belirtirim. Sayın Başkanımıza göstermiş olduğu ilgi alaka ve teveccühünden dolayı şahsım adına ve güçlü ekibim adına şükranlarımı sunarım"dedi.

 

Kaya, daha  önce de "Menzilimiz şehadettir. Gayemiz nizami-alem, hedefimiz Kızılelmadır.  Gayemiz ALLAH´ın adaletini yer yüzüne yaymaktır. Güneşin doğduğu yerden, battığı yere kadar KIZIL ELMA, tüm cihandır" sözlerini belirterek bu vatan için hizmet edeceklerini ve yine her daim  Mehmet Sekmen'in yanında olacaklarını belirtmişti.