İspir Belediyesi'nin Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yaşanan 7,7’lik depremin ardından afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek üzere başlattığı yardım kampanyasına İspir halkı var gücüyle destek veriyor.

İspir Belediyesi Deprem bölgesi için başlatılan yardım seferberliği kapsamında yardım toplama noktaları oluşturdu.  Belediye Binasındaki "Bizim Masa" birimi ve Çoruh Sosyal ve Dayanışma Derneğinin binasında vatandaşlardan gelen yardım kolilerini teslim alan görevliler, malzemeleri sınıflandırarak kamyonlara yükleme yapıyor.

Kampanyanın yürütüldüğü alana giderek çalışmaları yakından takip eden İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun “Çok acı bir günü birlikte yaşıyoruz. Şuan tüm kurtarma ekipleri ve Türkiye seferber olmuş durumda. Bizde  İspir Belediyesi olarak yardım kampanyası başlattık.  Hemşerilerimizin bizlere ulaştırdığı yardım kolilerini kayıt altına alıyoruz. Toplanan malzemeleri ihtiyaç sahibi ailelerimize en kısa sürede ulaştıracağız. Birliğin beraberliğin ve duyarlılığın adıdır İspir. Soğuk kış gününde gece gündüz yapılan yardımlar kartopu etkisiyle çoğalarak gelmeye devam ediyor. Biz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan personelimiz ile beraber gece  24.00 e kadar "Bizim Masa"da sıcak çay eşliğinde siz duyarlı vatandaşlarımızı bekleyecegiz. Toplanan yardımlar bugün depremzede kardeşlerimize gönderilmek üzere yola çıkıyor. Allah, milletimizi korusun!