Güncel 25 Medya
HV
29 MART Cuma 05:16

İBRAHİM KÜÇÜKOĞLU'NDAN DADAŞLARA TEŞEKKÜR MESAJI..

İBRAHİM KÜÇÜKOĞLU'NDAN DADAŞLARA TEŞEKKÜR MESAJI..

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-05-2023 16:53
İBRAHİM KÜÇÜKOĞLU'NDAN DADAŞLARA TEŞEKKÜR MESAJI..

TEŞEKKÜRLER ERZURUM


Saygıdeğer Hemşehrilerim,
Geride bıraktığımız 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri sona erdi. Bu süreçte başta Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Cumhur İttifakımızın kıymetli ortaklarına destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Milletimiz; 14 Mayıs seçimlerinde özgür iradesine sahip çıkmıştır.
AK Parti Genel Merkez Yöneticilerine, canla başla mücadele eden AK Parti Erzurum İl Başkanlığımızın tüm unsurlarına, Seçim Koordinasyon merkezinde emek veren tüm arkadaşlarımıza, belediye başkalarımıza, geçmiş dönem partimizde görev alan değerli dava arkadaşlarımıza, sahada bizlerle omuz omuza mücadele eden tüm üyelerimize, sokak sokak gezerek davamızı anlatan genç kardeşlerime, evlerinden fedakarlık yaparak AK Partimiz için çalışan değerli hanımefendi kardeşlerime, bizlere her gittiğimiz yerde sevgi ve hoş görü ile karşılayan güzel memleketimin güzel insanlarına, oy veren vermeyen demokratik hakkıyla dünyadaki itibarımızın artmasına katkı sunan tüm vatandaşlarımıza, seçim günü sabaha kadar görevlerini yerine getiren seçim kurullarına, tüm güvenlik güçlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.
Şimdi 14 Mayıs'ta elde ettiğimiz başarıyı daha büyük bir zaferle taçlandırma vakti. İnşallah ikinci turda şehrimizden aldığımız desteği daha da artırarak Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden bu kutlu yürüyüşün başına geçireceğiz.
Cumhur İttifakımızın seçilen tüm milletvekillerini bu vesile ile tebrik ediyorum.


İBRAHİM KÜÇÜKOĞLU
AK Parti Erzurum İl Başkanı

 

AdminAdmin

YORUMLAR