Güncel 25 Medya
HV
28 MART Perşembe 22:36

Gaziantep'te 'Cup Tenis' finalistleri kupalarına Aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Gaziantep Cup Tenis Turnuvası, final müsabakası ve ödül töreniyle son buldu.

SPOR
Giriş Tarihi : 30-10-2022 18:00
Gaziantep'te 'Cup Tenis' finalistleri kupalarına Aldı

GAZİANTEP (İGFA Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te ilk kez uluslararası çapta düzenlenen Tenis Turnuvası’nda Fransız Corentin Denolly ile Romen Nicholas David İonel arasında oynanan final müsabakasını seyircilerle izledi.

Mehmet Şimşek Tenis Kompleksi’nde organize edilen turnuvada, rakibini 6-2’lik setlerle 2-0 yenen Romen tenisçi İonel ile ikinci sıraya yerleşen Fransız Denolly, ödül töreninde kupalarını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’tan aldı.

29 Ekim’de final maçı oynanan Çift Erkekler kategorisinde Sarp Ağabigün ve Mert Özdemir ile karşı karşıya gelen Corentin Denolly ve Damain Wenger ise 6-3 ve 6-2’lik setlerle rakiplerini 2-0 yenerek birincilik kürsüsüne yerleşti.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in bir spor şehri olma noktasına doğru gittiğini belirtti.

″Gaziantep’teki tenisçilerin adından sıkça söz ettiren yetenekli tenisçiler gibi bir kariyere sahip olmasına değin, bayrağımızı bütün dünyaya gösterene kadar hiç durmadan çalışacağız″ diyen Başkan Şahin, ″Tenisin bir akıl oyunu, bir disiplin olduğunu bugün oynanan final müsabakasıyla bir kez daha gördük. Tek başına yetenek yetmiyor, bu sporda tam bir akıl oyunu var. Tenisin dili yaşamın dilidir. Eğer teniste başarılıysanız hayatta da başarılısınızdır. Tenisçi demek centilmen sporcu demektir″ diye konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR