Güncel 25 Medya
HV
28 MART Perşembe 17:05

Fatih Terim’in Acı Günü

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim, son yolculuğuna uğurlandı. Nuriye Terim'in cenaze törenine siyaset ve spor dünyasından birçok önemli isim katıldı.

SPOR
Giriş Tarihi : 26-11-2022 20:46   Güncelleme : 26-11-2022 20:46
Fatih Terim’in Acı Günü

Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı eski teknik direktörü Fatih Terim’in dün hayatını kaybeden annesi Nuriye Terim (91), son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine spor ve siyaset camiadan çok sayıda kişi katılarak Terim’i acı gününde yalnız bırakmadı.

Bir süredir rahatsızlığı bulunan ve tedavisi evde devam eden teknik direktör Fatih Terimin annesi Nuriye Terim, dün hayatını kaybetti. Acı haberi alan Fatih Terim ve ailesi, Adana’ya geldi. Merhume Terim’in cenazesi, evinin yakınındaki özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Sabah saatlerinde yapılan işlemlerinin ardından Fatih Terim, annesinin cenazesini hastaneden teslim aldı. Cenaze daha sonra Asri Mezarlığı’na getirildi.

ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Burada düzenlenen törene Terim ve ailesinin yanı sıra; AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Valisi Süleyman Elban, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Acun Ilıcalı, spor ve sanat camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Terim’in taziye dileklerini kabul etmesinin ardından İl Müftüsü Mehmet Taşçı, cenaze namazını kıldırdı. Daha sonra Nuriye Terim’in cenazesi gözyaşları içinde 2019 yılında hayatını kaybeden eşi Talat Terim’in de bulunduğu aile kabristanına defnedildi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR