Güncel 25 Medya
HV
29 MART Cuma 09:20

Erzurumlu İnşaat Mühendisi Bahadır Eren CHP'den Erzurum Milletvekili Aday Adayı Oldu

Erzurumlu İnşaat Mühendisi Bahadır Eren CHP'den Erzurum Milletvekili Aday Adayı Oldu

SİYASET
Giriş Tarihi : 21-03-2023 12:48
Erzurumlu İnşaat Mühendisi Bahadır Eren CHP'den Erzurum Milletvekili Aday Adayı Oldu

Erzurumlu inşaat mühendisi Bahadır Eren, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Erzurum milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

Lise eğitimini Erzurum’da tamamladıktan sonra yüksek öğrenim için Ankara'ya geçen İnşaat Mühendisi Bahadır Eren, Ankara Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi - İngilizce İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi önemli projelerde imzası bulunan Bahadır Eren bölgede başarılı çalışmalarıyla tanınıyor.

Halen İstanbul’da resmi kurumlara taahhüt işleri ile birlikte çok sayıda konut projesini yürüten Bahadır Eren, Erzurum’dan milletvekili aday adayı oldu. 

CHP Genel Merkezi’nde aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Bahadır Eren, “Beni yetiştiren şehrime vefa borcumu ödeyebilmek amacıyla yola çıktım. Eğer Allah nasip eder, milletvekili olabilirsem, şehrime, ilçeme hizmet etmenin büyük onurunu yaşayacağım” dedi…

 

BAHADIR EREN KİMDİR; 

1984 Yılında Erzurum'un Hınıs ilçesinde doğdu. İlköğretim eğitimini Hınıs'ta tamamladıktan sonra ortaöğretim ve lise eğitimini Erzurum ilinde tamamladı. Lisans eğitimini Ankara Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi - İngilizce İnşaat Mühendisliği bölümünü 2008 yılında başarıyla tamamlayarak iş hayatına atıldı.

Erzurum ve çevre illerinde başarıyla tamamladığı projelerle kısa sürede kurumlar- da adından söz ettirmeyi başardı. Özellikle Karayolu yapım işlerinde edindiği te- crübelerle, ülkemizin büyük Karayolu projelerinde yönetici pozisyonunda çalıştı. Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Boğaz Köprüsü Yapım İşi, Ankara-Çankırı Otoyolu, Zonguldak-Devrek Otoyolu, Devrek-Ereğli Otoyolu, Göle-Selim İl Devlet Yolu, Karaçoban-Aktuzla İl Devlet Yolu tamamladığı projelerden bir kaçıdır. Halen İstan- bul'da ve Erzurum'da taahhüt işleri yapmakta ve İstanbul'un çeşitli semtlerinde konut yapım işleri ile uğraşmaktadır.

İş gereği sürekli sahada olması sebebiyle bölgenin nabzını tutabilmiş, Erzurum'un hemen hemen tüm ilçelerinde, çalışma imkanı bulmasından dolayı, bölge in- sanının yaşadığı sıkıntıları, bölgedeki sosyo-ekonomik problemleri yakından görme fırsatı yakalamıştır.

İleri derecede bilgisayar ve yazılım bilgisine sahip olması, proje üretme, proje yö- netme, fizibilite oluşturma ve ar-ge çalışmalarını yürütme uzmanlık alanlarıdır. Bir bölgenin veya şehrin kalkınması adına verimli projeler üretebilecek ve yönetebi- lecek donanıma sahiptir.

İleri derecede İngilizce bilen Eren, evli ve biri kız biri erkek olmak üzere iki çocuk babasıdır.

AdminAdmin

YORUMLAR