Deva Partisi Genel Merkez Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanlığı'nda görevli Gökmen Türkkan'ın sosyal medya hesabında yayınladığı ses kaydı gündeme bomba gibi düştü.

Yayınlanan ses kaydında; AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun'a ait olduğu iddia edilen açıklamada Coşkun,  AK Pariti'de haddinden fazla israf yapıldığını öne sürdü.  Ses kaydının devamında Coşkun;"Yıl sonu oluyor Aralık ayı devlette küçük oranda, büyük oranda paralar gelir. Bu para geri gitmesin diye Kolordu Komutanı, Garnizon Komutanı, Vali, Savcı, Baş Savcı, Kaymakam ondan sonra müdürler yeniden bir sene önceki şeyleri değiştirip o parayı harcar gelecek sene bize daha gelmez. Bu kimin malı? Devletimizin malı bir. İkincisi bakıyorsun kaymakam dört çeker araba almış. Vali dört çeker hem de arkası kapalı uzun arabalar almışlar. Ya arkadaşlar fakir fukara fonundan para geliyor. Cumhurbaşkanı gönderiyor ki, ümmetin ihtiyaç sahibi olan insanlar ihtiyaçlarını karşılasın" dediği duyuluyor. 

Ak Parti Aziziye İlçe Başkanının veya herhangi bir Ak Partili yetkilinin, yayınlanan ses kaydıyla alakalı bir açıklaması henüz yokken, yetkililerin konu hakkında ne görüş belirteceği merak konusu oldu.

İşte o ses kaydı;

TIKLA DİNLE