Güncel 25 Medya
HV
28 MART Perşembe 21:37

EĞİTİM-BİR-SEN ŞUBE TEMSİLCİLİĞİN YENİ ADAYI HARUN ŞANLI

Yakutiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü, Yakutiye Eğiti-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Harun ŞANLI, Eğitim-Bir-Sen 2 no’lu şube 7. Olağan genel kurulunda Şube Temsilciliğine adaylığını açıkladı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 28-09-2022 15:29
EĞİTİM-BİR-SEN ŞUBE TEMSİLCİLİĞİN YENİ ADAYI HARUN ŞANLI

Yakutiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü, Yakutiye Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Harun ŞANLI, Şube temsilciliğine aday olduğunu açıkladı.Şanlı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Eğitim Bir Sen 2 no’lu şube olarak seçim seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Erzurum Eğitim Bir Sen 2 no’lu şubemizin 7. Olağan genel kurulu şimdiden hayırlara vesile olur inşallah. 

Sendikamızı daha güzel yarınlara taşımak, öğretmenler odasının gündemini sendikamızın gündemi haline getirmek , hiçbir üye arasında ayırım yapmamak, ötekileştirmemek, dışlamamak amacıyla sendika başkanlığına adayım. Her seçim, yeni bir başlangıç ve yepyeni bir heyecan demektir.

Eğitim Bir Sen güvenli kalemiz. Bu kalenin surlarını tahkim etmek, her Eğitim Bir Sen‘linin önceliği olmalıdır. Bizim de önceliğimiz budur.

M. Akif İnan'ın bizlere bıraktığı bu kutlu davanın bayrağını taşımak ve yere düşürmemek, hepimiz için vazgeçilmez bir sorumluluktur.

Bize bu yolu açanlara karşı vefa borcumuz var. Bu uğurda ter akıtan, emek veren herkese teşekkür ediyoruz.

Bir yarışın içinde olacağımız görünüyor. Temennimiz, bu yarışın tatlı bir bayrak yarışı olması. Dava bilincimizi yükseklerde tutarak; birbirimizi kırmadan, üzmeden, incitmeden, kardeşlik hukukumuza halel getirmeden, herkesin onurunu onurumuz sayarak bu seçim sürecini tamamlamaktır.

Biz, siz değerli üyelerimiz için, çalışma hayatımızın daha huzurlu, daha güvenli olabilmesi ve bütün kurumlarla saygı çerçevesi içerisinde çalışılabilmesi için bir sendika ve bu sendikayı yönetecek bir yönetim tasavvur ediyor, böyle bir sendika ve böyle bir yönetim için yola çıkıyoruz.

Bizim yönetimde olduğumuz bir sendika, güçlülerin değil zayıfların; haksızların değil haklıların; kimsesi olanların değil kimsesizlerin; horlanmışların, dışlanmışların hüsnü kabul göreceği bir sendika olacaktır.

Bizim yönetimde olduğumuz bir sendika, Akif İnan'ın ilkelerinden, dünyaya bakışından, kuruluş değerlerinden asla taviz vermeyecektir.

Bizim yönetimde olduğumuz bir sendika, her üyeye bir telefon kadar yakın, her üyenin derdiyle hemdert olacak, neş’esiyle neşe bulacaktır.

Bizim yönetimde olduğumuz bir sendika, bütün üyeleri için güvenli bir liman olacak; şatafata, gösterişe, israfa asla izin vermeyecektir.

Bizim yönetimde olduğumuz bir sendika, şehrimizde bir güven iklimi oluşturup, herkesi kucaklayarak sarıp sarmalayacaktır. Böyle bir sendikada şişirilmiş egolara, şahsını ve grubunu önceleyen düşüncelere itibar edilmeyecek ve tevazunun, hasbiliğin deruni iklimi yaşatılacaktır.

Bizim yönetimde olduğumuz bir sendika, ortak aklı harekete geçirerek kol kola yol yürüyüşün ritmini gerçekleştirecektir.

Benim başkanı olduğum bir sendikada, sendika başkanı layüsel, keyfî hareket eden birisi olmak yerine; eşitler arasında birinci olacaktır. Haksızlık karşısında sedamız, dağları yerinden oynatacak kadar gür, Hakk üzre olanlara karşı bir ipek tül gibi yumuşak olacaktır.

Yolumuz uzun, gayemiz Hakk üzre olmaktır. Yanlış yaptığımızda ve yolumuzdan saptığımızda, eleştirilerinizle  zamanında doğru yönlendirmelerde bulunarak birlikteliğimizi pekiştirelim. Destek olmanız halinde bunları birlikte gerçekleştireceğimizi biliyoruz. Her şey sizin kararınıza bağlı ve her türlü kararınızı saygıyla karşılayacağız.

Takdir siz değerli üyelerimizin. Allah  yar ve yardımcımız olsun."

 

AdminAdmin

YORUMLAR
Ali BEYAZ 1 yıl önce
Allah hayırlı etsin Başkanım