Güncel 25 Medya
HV
29 MART Cuma 09:10

Devlet Bahçeli: Rahat olun, boyun ölçünüzü sandığa gömerek ilan edeceğiz!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaşanan depremlerle ilgili gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 21-02-2023 10:32   Güncelleme : 21-02-2023 10:32
Devlet Bahçeli: Rahat olun, boyun ölçünüzü sandığa gömerek ilan edeceğiz!

Bahçeli, ″Depremden menfaat devşirmek isteyenler hata yapar″ dedi.

İstanbul'daki deprem riskine dikkat çeken Bahçeli, İstanbul için dillendirilen felaket senaryolarının bütün ihtimallerini değerlendirip muhtemel depremlere hazırlıklı olunması gerektiğini kaydederek, ″Kaybedecek zamanımız yoktur. Cumhur İttifakı olarak biz bu ağır yükü her şart altında kaldırırız″ diye konuştu.

Hükümetin verimli ve etkili bir afet yönetimi ile Kahramanmaraş depremindeki yaraları sardığını belirten Bahçeli, ″Devlet her şeye hakimdir. Acımız büyüktür ancak hayatta zamanın hafifletemediği hiçbir acı da yoktur″ dedi.

″RAHAT OLUN, BİRAZ SABREDİN!″

Konuşmasında seçim tartışmalarına dair spekülayonlara da yanıt veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ″Seçim tarihiyle ilgili spekülasyon üretmek vebaldir. Rahat olun, biraz sabredin, Türk Milleti sizin boyun ölçünüzü yakında sandığa gömerek ilan edecektir. Ne sandıktan kaçarız ne demokrasiyi yok sayarız″ dedi. Bahçeli, ″Karamsarlık aşılayıp kriz ikmali yapan bu kimliksizler koordinasyondan ne anladıklarını, nereye varmak istediklerinin mertçe açıklayacak yürekliliğe sahipler midir?″ diye de sordu.

AdminAdmin

YORUMLAR