Güncel 25 Medya
HV
29 MART Cuma 01:23

DADAŞLAR GRUBU BÜYÜK BİRLİK DİYOR..

DADAŞLAR GRUBU BÜYÜK BİRLİK DİYOR..

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-04-2023 16:09   Güncelleme : 13-05-2023 14:03
DADAŞLAR GRUBU BÜYÜK BİRLİK DİYOR..

Erzurum’a ve Erzurumspor’a olan sevdası ile tanınan Büyük Birlik Partisi Erzurum Milletvekili adayı ve aynı zamanda Erzurumspor’un taraftarla sorumlu başkanı İbrahim Kınık dün Erzurumspor’un güzide taraftar gruplarından Dadaşlar Grubunun Saraybosna’daki derneğini ziyaret etti.

İBRAKİM Kınık , TRT’nin Erzurumspor’un maçlarını televizyon yerine İnternet sitesinden yayınlanmasına karşı eleştirilerde bulunudu.

KINIK, “Önemli maçlarımız olmasına rağmen TRT son haftalarda Erzurumspor Taraftarını hiçe sayıp maçlarımızı İnternet sitesinden yayınlıyor. Camia olarak bu durumu katiyen kabul etmiyoruz. Erzurumspor’u hiç bir kimse veya kurum küçümseyemez Erzurumspor Türkiye’nin ilk 10 büyük kulübü içinde yer alır.”

Küçük yaşlardan itibaren  Erzurumspor tribünlerinde bulunan İbrahim KINIK;

“2 Mayıs’ta karşılaşacağımız Sakaryaspor maçında maçımız televizyon yerine İnternet sitesinden yayınlanırsa TRT Erzurum binası önünde tek başıma dahi olsam eylem yapacağım.”

İbrahim Kınık twitter hesabında yaptığı paylaşımda da şu ifadeleri kullandı : "Gözbebeğimiz,Şehrimizin tek markası,Evladımız Erzurumsporumuzun vefakâr ve cefakar DADAŞLAR gurubumuzu ziyaret ettim. Lider ‘e ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederim.Yaşasın Erzurumspor.."

AdminAdmin

YORUMLAR