MYK Üyesi Serkan İleri ve Parti Meclis Üyesi Ali Evren Özsoy’un da aralarında bulunduğu partililer, seçimin ardından halaylar eşliğinde İl Başkanı Serhat Can Eş’in haklı mutluluğuna eşlik ettiler.

Blok liste ile seçime giren Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş, kullanılan oyların tamamını alarak İl Başkan seçildi.

Divan üyelerinin seçilmesinin ardından konuşmalarını yapan Parti  yetkilileri, Memleket Partisi’nin neden kurulduğunu, neye karşı bir hareket olduğunu, hedeflerini, vizyon ve misyonunu  anlattılar.

SERKAN İLERİ; “MEMLEKET PARTİSİ İKTİDARA YÜRÜYECEK!”

Memleket Partisi MYK Üyesi, İş adamı ve Akademisyen Serkan İleri ülke gündemine dair yaptığı konuşmada, kadın cinayetleri, kadın hakları, ekonomik problemler, esnafın sıkıntıları, gençlerin problemlerinden yaşadıkları gelecek kaygılarıyla birlikte, Türk Milleti’nin içerisinde bulunduğu  sorun ve sıkıntılara değinerek, Memleket Partisi olarak tüm teşkilatlarıyla birlikte bu problemlerin çözümleri için, hedeflerinin iktidara yürümek olduğunu söyledi.

İL DİSİPLİN KURULU TAMAMEN KADINLARA EMANET

MYK Üyesi Serkan İleri konuşmasının devamında İl Başkanı Serhat Can Eş’e; “Biz Parti olarak aileye çok önem veriyoruz. Listenizde, il disiplin kurulunuz tamamen kadınlardan oluşuyor. Bu hassasiyetiniz için teşekkür ediyorum. Aileye, Kadına ve kadın haklarına verdiğiniz değeri, bu hassasiyetiniz ile göstermişsiniz.” diyerek esprili bir şekilde “Değerli başkanım, Allah yardımcınız olsun. Kadınların disiplin kurulunda olması sizi epey zorlayacak” dedi.

MYK Üyesi Serkan İleri’nin konuşmasının ardından söz alan Memleket Partisi İl Başkan yardımcısı Haydar Akdağ, konuşmasında Partinin mali raporlarıyla alakalı bilgilendirmelerde bulundu.

EŞ; “BİZ İTAAT ETMİYORUZ, İTİRAZ EDİYORUZ!”

Seçim öncesi son konuşmacı olarak söz alan Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş, yaptığı konuşmasında; “İktidar başarısız muhalefetten, muhalefet ülkemizi uçuruma sürükleyen iktidardan memnun olabilir. Biz memleket sevdalıları olarak, onların hiç birinden memnun değiliz. Biz itaat etmiyoruz. İtiraz ediyoruz!” dedi.

Yaptığı konuşmasında partililerden yüksek alkış alan İl Başkanı; “ Henüz meydanlara çıkmamış olmamıza rağmen, uğradığımız her mahallede, köyde, ilçede, büyük sevgi ve destekle karşılanıyoruz. Umutlu gözlerle bizlere bakan insanlarımız için, Türkiye’miz için, yarınlarımız için daha yapacak çok şeyimiz var. Aklımızla, yüreğimizle, her gün bir önceki günümüzden daha çok çalışarak, geleceğimizi geri alacağız. Olağan Kongremizin önce memleketimize, sonra partimize hayırlı olmasını dilerim. Görevlerine seçilen tüm üyelerimi şimdiden tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Hep birlikte başaracağız.” dedi.

İl Başkanı Eş’in konuşmasının takiben yapılan yemek ikramından sonra, partililer kongre salonunda sanatçıların hazırlamış oldukları programda, İl Başkanı Eş ile birlikte  halaylar çekerek seçimi kutladılar.