Yapmış olduğu paylaşımda; “CHP saha çözüm Erzurum ekibimizin dağıttığı bir dökümanda, Erzurum ilinin toprak büyüklüğü sehven yanlış yazılmış ve AKP İl Başkanı Mehmet Emin Öz bey de ülkeyi ve şehiri tanımadığımızı ilan etmiş, kusurumuz bu olsun sayın Öz, fakat;

1) Bir milletvekiliniz ve atadığınız kardeşi bürokrat için o kadar şey yazılıyor bir cevabınız var mı ?

2) Partiye ait olması gereken aracın şoförünüzün üzerine yapıldığı yazılıyor ve cevabınız oldu mu, duymadık ?

Erzurum kamuoyu bu sorulara cevap bekliyor, sehven yapılmış hatayı düzeltmek çok kolay.Açıklamasını yaparak yönelttiği soruların cevabını beklediklerini beyan etti.

Konu ile alakalı gazetemize de bir açıklamada bulunan Dülger; “Ak Parti il Başkanı bu yapmış oldukları çıkış ile farkında olmadan CHP’nin sözcülüğünü yapmış. Ak Parti yöneticileri dikkatlice açıklamanın manevi içeriğine bakarlarsa, zannımca bir art niyet göreceklerdir.  Çalışmamızı duymayanlara da İktidarın bir İl Başkanı olarak duyurmuş. Bu konuda hakkını teslim etmem gerekiyor. Tarafımızdan bir teşekkürü hakkediyor! Saha çözüm ekiplerimizin yapmış oldukları çalışmaları, ev ev gezdiklerini Erzurum halkına İktidarın bir il başkanı olarak duyurdukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Bununla birlikte, Erzurumlu vatandaşlar da farkındadır. Bu yapmaya çalıştığı hareket, aslında gündem değiştirme çabasıdır. Düşünün ki, Erzurum’da bütün herkes Ak Parti İl Başkanı Öz’den hakkındaki iddialarla alakalı bir açıklama beklerken, bizim saha çözüm ekiplerimizin çalışmalarını paylaşıp gündem değiştirmek istiyor. Erzurumlu bunu yer mi? Yemez…” dedi.