Güncel 25 Medya
HV
29 MART Cuma 11:46

Canbay & Wolker 15 Ekim Cuma Panora Sahne'de

Yıldız Tim Organizasyon'un Kış etkinlikleri kapsamında düzenlediği ilk konser, 15 Ekim Cuma Günü Panora Sahne'de gerçekleştirilecek.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 07-10-2021 16:05
Canbay & Wolker 15 Ekim Cuma Panora Sahne'de

Yaklaşık 2 yıldır ara verilen konser organizasyon etkinlikleri, aşılama oranının yükselmesi ve pandemi şartlarının gevşetilmesiyle birlikte hız kazanmaya başladı. Yıldız Tim Organizasyon da pandemi nedeniyle ara verdiği etkinliklere hız vermeye başladı. 

Kış etkinlikleri kapsamında düzenleyecekleri konserlerin ilkini gerçekleştirecek olan Yıldız Tim Organizasyon, sezonun ilk konserini 15 Ekim Cuma günü, Rap camiasının sevilen isimlerinden Canbay & Wolker ile Erzurum'da bulunan Panora Sahne'de gerçekleştirecek. 

ERZURUM'DA BİR İLK YAŞANACAK

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, yapılacak etkinliğin tüm biletlerini satın alarak, Üniversiteli öğrencilere ücretsiz temin edecek. Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı'nın, yaptığı bu hareketle Erzurum'da bir ilke imza attığı ve özellikle öğrenci camiasında büyük sempati topladığı, vatandaşlar arasında konuşulmakta. 

Yıldız Tim Organizasyon yöneticileri Zarif Yıldız ve Talha Timur, biletlerin sınırlı sayıda olduğunu belirterek, rap severlerin biletlerini Memleket Partisi İl Başkanlığı'ndan temin edebileceklerini belirttiler.

AdminAdmin

YORUMLAR