Güncel 25 Medya
HV
28 MART Perşembe 15:22

“Bu Şehri Temsil Etmek İçin Vekaletini İstiyoruz”

“Bu Şehri Temsil Etmek İçin Vekaletini İstiyoruz”

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-05-2023 15:32   Güncelleme : 12-05-2023 20:27
“Bu Şehri Temsil Etmek İçin Vekaletini İstiyoruz”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum İl Teşkilatı ve Milletvekili Adayları, Yerel ve Ulusal Basınla bir araya geldi. Program’da Milletvekili Adayları konuşma yaparak seçim çalışmalarını ve gündemdeki konuları değerlendirdi. BBP Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, “ 14 Mayıs’taki seçim hem Türkiye hem de Erzurum için bir beka seçimidir. Dolayısıyla tüm Erzurumlulardan destek bekliyoruz.”dedi. BBP milletvekili Adayı Şafak Ertan Çomaklı ise “Erzurum’u en iyi şekilde temsil etmek için bu yolda yürümeye karar verdik. Bu amaçla durmadan çalışacağız.” diye konuştu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum İl Teşkilatı ve Milletvekili Adayları, Yerel ve Ulusal Basınla bir araya geldi.Programa, BBP Partisi Erzurum İl Başkanı A.Eşref Yılmaz,BBP Erzurum Milletvekili Adaylarından, Şafak Ertan Çomaklı, İbrahim Kınık,Erdem Alkuş,Permin Şenol Kara, Yunus Buğra Erdoğan,Yakup Demir ve partililer katıldı. Programda konuşma yapan Başkan Yılmaz, “Kıymetli Hazirun 14 Mayıs günü yapacağımız Cumhurbaşkanlığı ve Parlemento seçimlerine partimiz kendi adayları, beyannamesi ve politikaları ile hazırdır.Cumhur ve Millet ittifakları ekseninde oluşacak seçime partimiz Cumhur ittifakı içerisinde girecek ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz.15 Temmuz gecesi milletimizin sokakta kurduğu Cumhur ittifakı paydaşları olarak azami konularda birliktelik gösteriyor, parti ya da şahıs olarak hiçbir beklenti içerisine olmadan vatan ve milletimiz için Cumhur ittifakın destekliyoruz.”şeklinde konuştu.

“Bu Şehri Temsil Etmek İçin Vekaletini İstiyoruz”

Büyük Birlik Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Şafak Ertan Çomaklı, “Biz Erzurum’da temsil edilen parti vekili değil dadaşların vekili olmak amacındayız. Bu şehrin vekaletini almak istiyoruz.Erzurum temsil noktasında eksikler yaşıyor. Dolayısıyla bu temsili en iyi şekilde yapacağız.Diğerleri gibi bizi destekleyin demiyoruz. Teşkilatımızla beraber buradayız Projeleriniz var mı diye sorular var onu da şöyle cevaplayayım evet projelerimiz var ama önceliğimiz Erzurum’u en iyi şekilde temsil etmek. Diğer şehirlerde bu memleketle alakası olmayan buraya vekil olarak aday göstermesi Erzurum’u tanımayan insanlara vekalet verilmemesine inanıyoruz. En büyük sorun yetkililere ulaşamama durumu. İşte buradan sesleniyorum bizler asla onlardan olmayacağız, seçilmemiz durumunda vatandaşlarımızı her zaman ziyaret edeceğiz . Her 2-3 ayda hemen yanı başında olacağız. Hiç bir kurum kuruluş ve kişi bu topraklardan bu insanlardan önemli değil bunun bilincinde olarak yol yürüyeceğiz . Sadece Erzurum özelinde değil aynı zamanda Ankara’da da Erzurum’u ve sorunlarını en iyi şekilde gündeme getireceğiz bu şehir bu vekilliği bize layık görürse bizler de dadaşların hizmetinde olacağız. Halkımızdan tek istediğim sadece seçim zamanı değil yılın her ayında Erzurum’da bulabilecekleri kişileri desteklesinler.”diye konuştu.

İbrahim Kınık: Erzurumspor Kırmızı Çizgimizdir     

BBP Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Kınık konuşmasına Kırmızı Çizgim dediği Erzurumspor'un sorunlarını ve stadyum hakkında verilen vaadleri eleştirerek  şunları söyledi: Ben 7 yaşında Erzurum Stadında çekirdek sattım her detayına vakıfım onlar ise daha stadın yolunu bilmiyorlar.İnşallah Stadyumu  bizler yapacağız. Bu sıtadyumu yapmayı inşallah Allah bize nasip etsin. Erzurum’u ve Erzurumspor’u kimsenin insafına bırakmayacağız.

AdminAdmin

YORUMLAR