Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Radyo Dumlupınar’da Güngör Avcıoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Gündemin Peşinde programının canlı yayın konuğu oldu. 99.1 frekansında yayın yapan Radyo Dumlupınar, Güngör Avcıoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Gündemin Peşinde programında Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı canlı yayın konuğu olarak ağırladı.

Programda öğrencilerden gelen soruları içtenlikle ve samimiyetle yanıtlayan Başkan Işık, genç nüfusa verdikleri önemi vurguladı. Kütüphane ve Kültür Merkezi projesiyle gençlerin isteklerine cevap vermeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Işık, özellikle sınav dönemlerinde bu merkezin üniversite öğrencilerinin taleplerini karşılayacağını söyledi.

Yedigöller Rekreasyon Alanı projesine değinen Başkan Işık, fuar ve konserlerin bu alanda yapılabileceğini, öğrencilerimiz ve hemşehrilerimiz için Yedigöller’in sosyal ve kültürel alan olmasını amaçladıklarını ifade etti. Yedigöller Rekreasyon Alanı ile Kütüphane ve Kültür Merkezi’nin yanı sıra açılışı yapılan Zafer Meydanı ve temeli atılan 30 Ağustos İş Merkezi projelerinden de bahseden Başkan Işık, öğrencileri İkamet Kart sahibi olmaya ve ikametlerini Kütahya’ya almaya davet etti. İkamet Kart’ın sağladığı avantajlara değinen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, ulaşımdan su faturasına, belediyeye ait sosyal tesislerden esnaflarda indirime kadar birçok alanda öğrencilerimize kolaylıklar sağladıklarını ifade etti.