132 ülkeye ithalat yapan,ülke ekonomisine katkı sağlayan sektörün liderlerinden Aqua Zone markasının sahibi Çetin Erol verdiği röportajda;
" Üretiklerimiz ile ülkemizde Ege, Akdeniz, Marmara Bölgesi'nde lider markalardan olan Aqua Zone markası farkı ile Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi'nde de atağa geçti. Buralardaki yapılarda kendimizi gösteriyor ve müşterilerimiz tarafından beğeni ve rağbet görüyoruz." dedi.
 
Erzurum'dan başlayarak Doğu Anadolu bölgemiz başta olmak üzere diğer bölgelerin yapılarında kaliteli,güvenilir iş anlayışı ve profesyonel ekip arkadaşlarıyla ülke ekonomisi ve istihdamına katkı sağladıklarını belirten Çetin Erol,müşteri memnuniyeti için gereken tüm eforu harcadıklarını dile getirdi.
Doğu Anadolu bölgesinde yükselişe geçen Aqua Zone firması, Çetin Erol' un söylemi ile "Doğunun İncisi" Erzurum başta olmak üzere, Anadolu'nun tüm şehirlerinde de aynı hassasiyet ve iş prensibini benimsediklerini, Erzurum' da Yapı Dekorasyon sektöründe yer alan çoğu firmanın tercihi olduklarını ve bu firmaların "Aqua Zone" dan  bayilikler istediklerini belirtti.
Çetin Erol, verdiği röportajda son olarak, "132 ülkeye ithalat gerçekleştiren, Anadolu'nun tüm şehirlerinde ihracat yapan Aquazone markası, yapılarda kaliteyi güvenle müşterilerinin ayağına götüren bir marka olarak ülkesine ve müşterilerine hizmet etmeye devam edecek" dedi.