İLGİLİ HABERLER Erzurum Bu Sessiz Çığlığa Kulak Vermeli! Büyükşehir Yamalama Çalışmalarına Hız Verdi...

Erzurumlu Mümessil, dev bir kadro ile komediye bir başka boyut katmak üzere vizyona giriyor. Filmin başrol oyuncusu Burak Bozdağ, “Erzurum şivesiyle çektiğimiz “Erzurumlu Mümessil”i en doğru zamanda vizyona girmesi için “dinlendirdik”. Tam tadında bir komedi ile, ilaç mümessili olan Burak'ın başarılı olmak için çabalarken başına gelen talihsiz olaylara katıla katıla değil, “kıt"lana kıt"lana” güleceksiniz. Filmin ilk haftada seyirciyi yakalayacağını, vizyonun en hareketli filmlerinden biri olacağını öngörüyoruz. Herkesi gülmeye, kahkahalarla bir komedi şölenine davet ediyoruz” dedi.

Fragmanı izlemek için tıklayın

 

Erzurum'un tarihi ve kültürünü kare kare işleyerek Erzurum'un tanımına önemli ölçüde katkı sağlayacak olan filmde yüzde 90’ı Erzurumlu olan bir çok ünlü isim de yer aldı. "Erzurumlu Mümessil" filminin çekimleri Erzurum'da farklı mekanlarda büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

 

ERZURUM’UN DOĞAL GÜZELLİKLERİ İLK KEZ BEYAZ PERDE’DE

 

4.5 milyon liralık bütçeyle çekilen film Erzurum'da çekilen ilk komedi filmi. Son zamanların en komik filmlerinden biri olan film ile ilgili en farklı detaylardan biri ise filmdeki oyuncuların da yüzde 60’ının Erzurumlu olması.   

 

Başta Erzurum olmak üzere Narman, Tortum, Aziziye gibi ilçelerde çekimleri gerçekleşen film 2022 yılında vizyona girecek. Ünlü yönetmen Servet Aksoy'un yönetmenliğini yaptığı, Burak Bozdağ'ın başrolünde oynadığı filmde, Burcu Binici, Ayhan Taş, Dila Danışman, Selahattin Taşdöğen, Recep Cinisli, Hacı Ali Konuk, Metin Yıldız, Ferdi Kurtuldu, Orçun Kaptan, Volkan Başaran, Kahraman Sivri, Rüya Coriç, Ömer Duran, Reyhan İlhan yer alıyor. Ünlü  radyocu "Afrikalı Ali" olarak bilinen Arif Şentürk de filmde rol alan ve filme ayrı bir tat katan sürpriz isimlerinden. 

 

DİLA DANIŞMAN, “DOKTOR AYÇA” İLE GELİYOR

 

Oyuncu kadrosunda yer alan Dila Danışman ise, “Benim oynadığım karakter Burak’ın “Mümessil”lik yaptığı dönemde karşılaştığı “Doktor Ayça” karakteri. Burak ve Ayça çifti ile aşkı ve romantizmi bir kez daha en komedi repliklerle yaşacaksınız” diyor.

 

Filmin yapımcılarından iş insanı Halil Karapınar, "Şiveli Komedi adına bugüne kadar yapılmamış bir projeye kıymetli Boz Yapım ile birlikte imza atmaktan mutluyuz. Biz sahada gereken emeği verdik, şimdi sıra değerli hemşehrilerimiz ve seyircilerimizde olacak. Erzurum'u film vizyona girdiğinde sadece 81 il değil Avrupa ülkeleri de bir kere daha Erzurum’un o güzel halkını tanıyacak" dedi.

 

Filmin Türü: Komedi

 

Orijinal Adı: Erzurumlu Mümessil

 

Yapımcı Firma: CJ Entertainment Turkey

 

Yapım Yılı: 2020

 

Yapım Ülkesi: Türkiye

 

Orijinal Dili: Türkçe

 

Dağıtıcı Firma: CJ Entertainment Turkey

 

Vizyon Tarihi: 06.05.2022

Admin

ETİKETLER: mümessil YORUMLAR #comments .nav-link.active { color: #ffffff; background-color: #3f51b5 !important; border-color: none !important; } #comments .nav-tabs .nav-link { margin-bottom: -1px; background: 0 0; border: 1px solid transparent; border-top-left-radius: 0px !important; border-top-right-radius: 0px !important; } Website Yorumları Name Email Comment function comment_module(){ $(".comment_action .replay").click(function () { $("#replay_form").remove() var commentid = $('a',this).attr("data-comment"); var commentname = $('a',this).attr("data-comment-name"); console.log(commentname) var replay_form_template = ''+ ''+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' Name'+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' Email'+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' Comment'+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ' '+ ''; $(this).closest(".comment_action").after(replay_form_template) grecaptcha.render('captcha_container', { 'sitekey': '' }); }) $(".comment_action .report").click(function () { var commentid = $('a',this).attr("data-comment"); var request = $.ajax({ url: "https://web.archive.org/web/20220428114007/https://guncel25.com/theme/veni/reportCommnet.php", method: "POST", data: { commentid : commentid }, dataType: "HTML" }); request.done(function( response ) { console.log(response) }) request.fail(function( jqXHR, textStatus ) { }); }) } ÇOK OKUNANLAR Bugün Bu Hafta Bu Ay

6 Mayısta Mng Avm'de gerçekleşecek olan Galaya davetlisiniz

Saadet Partisi'nin İftar Davetinde Saadet Dolu Tablo

Kırkpınar; "Özgür basın vazgeçilmez önceliğimizdir"

6 Mayısta Mng Avm'de gerçekleşecek olan Galaya davetlisiniz

Erzurum'da Siyaset ve Bürokrasinin Kadir Gecesi Kutlama Mesajları

Erzurum Bu Sessiz Çığlığa Kulak Vermeli!

Saadet Partisi'nin İftar Davetinde Saadet Dolu Tablo

Başkan Uyumaz İftar Programında Genç Partililerle Buluştu

Kurtlukta Düşeni Yemek midir Kanun?

Kırkpınar; "Özgür basın vazgeçilmez önceliğimizdir"

window.onload = function() { comment_module() }; Erzurum Haber, Erzurum Haberler, Erzurum Haberleri, Son dakika erzurum haberler, internet haberler, guncel25.com

Since 2014 Ajanss.pro - 2020 Guncel25.com

Copyright © 2022 Tüm hakları saklıdır. Sistem : Haber Yazılımı SON DAKİKA 6 Mayısta Mng Avm'de gerçekleşecek olan Galaya davetlisiniz Erzurum'da Siyaset ve Bürokrasinin Kadir Gecesi Kutlama Mesajları Saadet Partisi'nin İftar Davetinde Saadet Dolu Tablo Kırkpınar; "Özgür basın vazgeçilmez önceliğimizdir" Kurtlukta Düşeni Yemek midir Kanun? Başkan Uyumaz İftar Programında Genç Partililerle Buluştu Erzurum Bu Sessiz Çığlığa Kulak Vermeli! Büyükşehir Yamalama Çalışmalarına Hız Verdi... Namaz Kılmaya Girdi, Hayatının Şokunu Yaşadı! Ekmekçi, ''Gençleri ön planda tutan bir tutum sergiliyoruz'' get_weather() get_currency() window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-75245420-2'); ×